dilluns, 10 de juny del 2013

NOTIFICACIÓ


Companys, ho he explicat a gent de la colla i per tal de què ningú quedi al marge, amb el vist i plau del moderador i del cap d’aquesta colla, us assabento de la creació del “Llibre d’Artista” de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya (Llibre d’Or). Un cop enquadernat per mi mateixa, restarà a la biblioteca de l’entitat per tal d’ésser consultat per qui ho desitgi.

Si voleu participar-hi em cal una aquarel·la original de 25x35 cm. en vertical o bé en horitzontal, indiferentment. Això sí, cal ser o bé haver sigut soci de l’AAC.

Temàtica: PAISATGE INTERIOR / PAISATGE EXTERIOR

Cal inscriure al revers de l’obra nom i cognoms de l’autor i any/s en què ha estat soci de l’AAC,  al seu peu, o sigui en la direcció que s’ha realitzat l’obra i que ha d’anar muntada al llibre, tan si és en vertical com si és en horitzontal. 

L’aquarel·la ha d’anar firmada per l’autor/a. L’edició la faré manualment.

Recepció d’obres a l’AAC: El dia 18 de juny d’11 a 13h i el 26 de juny de 18 a 20h per si voleu ser allà, però sóc receptiva on volgueu entregar-me-les.

Amunt!!

4 comentaris:

  1. si no hi ha res d'últim moment, aquest dimecres vindré als encants

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teresa : Els nous estan inundats, els vells plens de gent i de GUIRIS fent fotos... I la COLLLA... ??.... Ah! la COLLA....
      estarem al Poblenou. Vina alla, disfrutaras.

      Elimina
  2. sí, sí, gràcies al poblenou! fins demà

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.