dimecres, 19 de juny del 2013


Rambla del Poblenou, Barcelona                                Aquarel.la

Bon ambient en aquesta rambla magnifica. Molta gent i molt amable, sobretot un que m´ha dit "cojonudo" i encara no havia fet ni una taca.

15 comentaris:

  1. Excel.lent captació de l'ambient de la Rambla, un tema no gens menys difícil.

    ResponElimina
  2. Me gusta mucho! Quim. Aunque ya te lo he dicho cuando la he visto al natural.
    En esta acuarela hay muchos elementos para pifiarla y los has toreado como has querido.
    Te felicito.

    ResponElimina
  3. Es muy buena y me gusta. Lástima de foto, al natural los colores eran soberbios.

    ResponElimina
  4. El que te dijo lo de "cojonudo" tenía intuición, ya vio que ibas a pintar una acuarela "cojonuda".
    Te felicito!

    ResponElimina
  5. Quim una acuarel-la per treures el barret.Felicitats.
    .

    ResponElimina
  6. Fantástica y con la fuerza de la luz que ese día resplandecía. Te felicito. fantástica! Eres un pintor de ambientes muy bueno.
    Una auténtica rambla!
    Te comento más por la acuarela que vi en directo que por el de la foto. No creo que refleje fielmente esa luz que esta vez supiste darle. Ha quedado algo apagada...
    Un saludo.

    ResponElimina
  7. Tindràs que donar.nos clase per poguer pitar ninots entre altres cosas, com sempre una aquarel.la molt bona

    ResponElimina
  8. M'apunto a les classe de figures humanes que deambulen pels carrers i que tu tan bé trasllades als teus quadres.
    Una cosa que m'agrada i perquè no dir-ho impressiona dels teus quadres és l'economia de color. Com amb una gamma tan curta es pot expressar tant.

    ResponElimina
  9. Molt bona , Quim ! El contrast de colors , la composició .. l'ambient que transmet.. tot m'agrada !

    ResponElimina
  10. Extraordinaria y por lo que comentan, mejor al natural, supongo que por los matices y sutilezas de esos grises que son tu forma de hacer. Es un estupendo trabajo de contraluces y de atmósfera del lugar. El tio de la mano en el bolsillo está guay, como el grupo sentado. No sé porqué me recuerda a la primera que te vi, la del mercado de Travessera de Gràcia.

    ResponElimina
  11. Gracies a tots per els comentaris, sou massa amables, aixi'ns no hi ha manera de avançar !!
    El tema de la gent pintada es molt personal, lo important es que sigui feta de la mateixa manera que la resta de les coses pintades, tant en les taques, com en els colors. Que no es vegi com un "pegot" afeixi't. Una altre cosa es que sembli que estiguin en moviment i que s´hi vegin gestos humans, aixo dona molta vida a la aquarel.la. També permeten posar notes de color, blancs, foscos i ombres. Jo crec que no son gens dificils de fer, sobretot comparat amb els arbres aquests tant raros que eu pintat la majoria aquests dies !
    Us animo a que els dibuixeu de una fotografia, només la silueta !! , i pintar-los veureu que es fàcil. El meu metode es: El peu que aguanta el cos en la vertical del cap. Tots els caps dels que caminen en una horitzontal, els caps dels asseguts a la alçada de la panxa dels que estan drets. No pintar nassos, ni ulls ni boques. Els que caminen una cama clara i una fosca, i els braços al revés. Practicar amb fotos dels diaris o revistes, sense pintar res mes, només figures, amb un pincell rodó del 6 o 4. En una hora en podeu fer un grapat , i si els feu en grissos veureu lo guapos que queden.

    ResponElimina
  12. !Que bien captado el ambiente de la Rambla! Me gusta tu manera de interpretar las figuras, vivas y en movimiento y me gustaría pintar como tu, pero tu eres tu y yo soy yo y cada uno es como es. Lo importante es que cada artista sea celoso de su propia caligrafia y que las obras de los compañeros nos sirvan como estímulo para desarrollar nuestras aptitudes. !Caramba, casi me ha salido una "moralina"!
    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  13. Magnífica aquarel.la, Quim. Has aconseguit amb aquest contallum capptar perfectament l'ambient d'aquesta entranyable Rambla. Etñ felicito.

    ResponElimina
  14. Ya las haces como churros pero cada vez están mas rico los churros, te felicito es preciosa.

    ResponElimina
  15. Joan Mª: M'agrada moltíssim l'ambient que has aconseguit, i el moviment que li donen les figures.Felicitats¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.