dijous, 6 de juny del 2013

Els ENCANTS    Barcelona                    Aquarel.la




Avui m´he atrevit a fer un interior i un exterior, intentant reflectir el ambient tant particular de aquest lloc que aviat serà historia. Llastima que tinguéssim tant poc temps perque aquí s'hi podria estar un any pintant. Barraques, objectes, gent, venedors i venedores, tendalls, mobles vells i racons extraordinariament poetics.

18 comentaris:

  1. M'agraden totes dues perquè reflexen molt bé l'ambient dels Encants , i amb pocs colors i quatre pinzellades ben donades.

    ResponElimina
  2. Sito, ambos son buenas acuarelas, pero el segundo me gusta mucho más. Suelta, expontánea y reflejando su ambiente, como me gustan las acuarelas y tú lo sabes interpretar bien.
    Tienes razón cuando dices que se podría estar todo el tiempo pintando en este lugar, porque hay temas, en cada rincón o esquina. La colla es la quinta o sexta vez que viene a este mercado y se han dejado buenos testimonios de esta Fira de Bellcaire.

    ResponElimina
  3. Si senyor, el mon es dels valents i tu ho ets, felicitats

    ResponElimina
  4. Interiors i exteriors,les teves acuarel-les sempre ont molt bones.

    ResponElimina
  5. Muy buenas las dos, Quim.
    vistas las dos acuarerelas con tranquilidad, el interior tiene mucha calidad, porque lo considero un tema muy difícil de conseguir. El encuadre, las luces y la penumbra son de lujo!

    ResponElimina
  6. Las dos me gustan tienen tu impronta y resultan muy atractivas, me gustan mucho

    ResponElimina
  7. M'encanten. Si Quim, has sabut perfectament traslladar l'atmosfera d'aquest mercat al paper. Amb saviesa en l'enquadrament, amb economia en el traç, amb armonia en el color ... amb art. Felicitats.

    ResponElimina
  8. Per no repetir, diré que estic d'accord amb tots aquests comentaris. Molt ben logrades totes dues.

    ResponElimina
  9. Quim, m'agraden molt les dues, tant la primera "indoors" com la segona"open air", i d'aquesta em xifla la pintada de la paret. Una abraçada.

    ResponElimina
  10. gran interior! si ets soci de l'AAC i fa 25x35cm, m'agradaria incloure-la al llibre d'artista que muntaré per la biblioteca de la casa, si?
    amunt!!

    ResponElimina
  11. Si que fa 25 x 35 y era soci, no sé si encara soc soci perque fa 10 anys que no partcipo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs si et plau i vols formar part del llibre, només cal que al darrera m'anotis el nom, el cognom i els anys que has estat soci, no cal massa exàctitud, aproxima i n'hi ha prou per saber que has estat soci, obra firmada, i torno a dir-ho: si et plau ser-hi i no vols arribar-te a l'acc me la dones a mà, ja et diré segur si vinc aquest dimecres o bé l'altre per no anar traginant l'obra, molt de mèrit.

      Elimina
    2. ai no hi ha contra, aquest dimecres vinc als encants

      Elimina
  12. Segueixo envejant la teva paleta de colors. Aquesta gamma de grisos tenyints de colors, o de colors tenyits de grisos, et funciona molt bé.

    ResponElimina
  13. Están las dos fascinantes Quim, cuando trabajes acércate un poco que quiero coger influencia, enhorabuena.

    ResponElimina
  14. Les has brodat (vui dir pintat). Tens molta raó quan dius que ens hi podriem passar anys i anys pintant-los.

    ResponElimina
  15. Las dos son magníficas, en la primera, has representado magistralmente la luz que entra por el tejado e incide sobre la mesa, eso no es nada fácil de conseguir y tu lo haces con toda naturalidad. Felicidades!

    ResponElimina
  16. Como ya tienes tu estilo, ambas son representativas de tu forma de hacer. A mi, me gusta quizás un pelín más la primera por lo que dice Eduardo Vicente. Saludos.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.