dimecres, 5 de juny del 2013

Els Encants vells

Avui feia un sol esplèndit. Els Encants estaven a vessar de personal. La gent comentava que els entristia el fet que desapareguessin.A partir d'ara seran "els Desencants". M'ha passat una anècdota ben graciosa: Un senyor que passava m'ha donat un euro... No he pogut esbrinar si era per fer almoina (la qual cosa agraeixo), perquè fotés el camp, perquè em volia comprar l'aquarel·la, o... m'he quedat amb el dubte.

11 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Que bien has capte gustaado el ambiente de mercadillo. M

    ResponElimina
  3. Joshemari, no em vaig quedar l'euro perquè ni demanava almoina, ni em venia l'aquarel·la ni volia marxar del lloc. Em va fer gràcia el detall.

    ResponElimina
  4. Bueno, bueno, que no te marchaste es obvio al ver esta magnífica acuarela. Te felicito, porque el lugar que escogiste no parecía que diese para mucho, sin embargo lograste hacer una acuarela fantástica, completa y representativa del mercado.

    ResponElimina
  5. Magnific testimoni, et felicito company , en sabs un pou.

    ResponElimina
  6. Com sempre una acurel-la estupenda de colors y dibuix.Felicitats.

    ResponElimina
  7. La bustia de Correus, el pirulí amb d'anuncis, l'acondicionador d'aire i aquesta multitud que anima l'ambient. No hi manca cap detall. Felicitats.

    ResponElimina
  8. coincideixo amb l'albert, el pirulí és una passada de bona representació, amunt!!!

    ResponElimina
  9. Jo també coincideixo amb l'Albert. Recordo que quan ens varem creuar ja em avançares la idea. Ja veias el quadre per endavant.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.