dijous, 18 de juliol del 2013

Via Laietana IV, Barcelona Aquarel.la


Edifici de la Caixa de Pensions, projectat per el arquitecte L. Sagnier; vist desde el tan famós portal de la policia. Encara que ja estem en el 2013 fa com una mica de por la portalada i m´he allunyat una mica. A mes de què el "gris" (  que ara basteix de blau ) que vigila que no entrin lladres  m´ha dit  "aquí no estas bién". Després venia a veure com pintava i deia " bonito".  Una abraçada companys !

12 comentaris:

  1. Pués el que vestia de azul, tenía muy buen gusto!
    Otra más, para la carpeta de las buenas!
    Te felicito, Quim.

    ResponElimina
  2. Realmente una acuarela fantástica, con una luz que impacta. Te felicito Quim!

    ResponElimina
  3. Bueno, mucho ha cambiado... Antes por nada recibías un porrazo y si le mirabas mal, otro! Allí mismo estaban esas dependencias que nunca he estado, pero que los que sí, me han contado eran muy tétricas.
    Hablando de lo nuestro, vuelvo a felicitarte por esta magnífica acuarela. Haces bien de pintar la Via Laietana, porque ese tipo de pintura urbana se nota que lo dominas bien. En este caso esos colores más alegres y cálidos, para mi lo han mejorado. Te felicito!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Una mot bona aquarel.la de temàtica urbana.Bé d'omres llums i
    rellums, acurada de dibuix; ho domines!
    AQUI NO ESTÁS BIEN et digué el policia? jo et dic aquí si estas bé!
    Soposo que BONITO ,no era del norte, i si l'hi agradaba no sería per la
    quantitat de color GRIS ???....

    ResponElimina
  5. Gracies per el comentari.
    Tots sabeu lo dificil que es trovar que pintar i com encaixar i després composar i dibuixar i quán ja vas a pintar passa un nubol i es veu tot fosc. I quán sen va el nubol et toca el sol al paper i quán has canviat de possició per tenir ombra llavors no veus el que pintes i aixo si no es fot una furgoneta devant...
    Peró les satisfaccions son mes potents que els inconvenients. La gent que passa diu "como me gustaría saber pintar" , aquest comentari es el mes frequent. La gent es sabia, jo quán pinto no penso ni en el Barcenas ni en la hipoteca, suposso que vosltres tampoc !!

    ResponElimina
  6. Quim,estoy de vacaciones pero no dejo de mirar las acuarelas del dimecres. Has superado la de la semana pasada..que ya es superar.
    CUAL ES TU LIMITE?

    Fins el setembre

    ResponElimina
  7. Quim. A mi entender te ha quedado "niquelada". Bien de formas, proporciones y color. No se puede mejorar.

    ResponElimina
  8. Es una pintura muy bien realizada en mi opinión. Toda ella conjuga el dinamismo del ambiente urbano con una gran maestría para sintetizar el entorno arquitectónico bañado en matices de luz y sombras. Felicidades¡

    Creo que el edificio representado al fondo fue proyectado por el arquitecto L. Sagnier y fue sede de Caixa de Pensions. El edificio de Catalunya Caixa está más abajo en Via Laietana/Plaza Catedral

    JL

    ResponElimina
  9. ! I no es va deixar intimidar! Malgrat el lloc i del que significava, i tu intrèpid i bon aquarel · lista vas aconseguir una aquarel digna d'enveja, de tot aquarel · lista, enveja sana ¿he?, Que no s'estengui el pànic. ! Sí que és difícil pintar, sí, cada vegada més.
    Una bona abraçada

    ResponElimina
  10. Quim me gusta Barcelona en color gris, sigue así y pin tala toda, sera una bcn fuera de serie, un abrazo.

    ResponElimina
  11. Magnífica vista d'aquest edifici, que sempre m'ha semblat més una església que un banc. El senyor Sagnier va construir mitja Barcelona, amb més encert unes vegades que d'altres.
    A la teva aquarel.la has captat perfectament tot el moviment que hi ha a aquesta part de la Via Laietana. Felicitats, Quim.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.