dijous, 28 de juny del 2012

Hola a tots, sóc Joan Mª de  Castellar: No recomano pintar a ple sol, una abraçada a tots........

8 comentaris:

  1. El resultat de la solejada es molt bó, encara que no sempre es pot aconseguir una ombre segons el punt de vista que vols fer.

    ResponElimina
  2. Un encuadre muy bien resuelto Joan Mª y con unos contrastes muy logrados.

    ResponElimina
  3. --Aaaah... "a ple sol"! Ara s'explica aquests colors tan pujats i els foscos tan marcats... Quan vam xerrar al bar no em vaig enterar d'això però a l'ombra segurament no haguessis tirat tant lluny... El color de les coses resulta sempre de la llum que incideix; en les aquarel·les resulta que també afecta la llum que incideix sobre el paper. I de totes formes és una acuarel·la ben resolta i molt agradable de mirar. Salutacions!

    ResponElimina
  4. Estupenda acuarela, me gusta, te felicito.

    ResponElimina
  5. Fantástica acuarela. Con fuerza! Te quedó muy bien a pesar de estar sometido al sol. Me gusta ver que estando uno al lado del otro, nuestras interpretaciones son tan distintas. Me gusta mucho la tuya!
    Un saludo.

    ResponElimina
  6. M'agrada, Joan Mª, té molt bon ambient, sembla que t'hi trobis en aquells jardins, a aixó, i ajuden molt, aquestes figures tan ben sentades a l'ombra i l'esclat de color que l'hi has donat al conjunt. Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Clásica vista y muy bien interpretada, con un estilo muy colorista e decorativo que refuerza el tema. En mi archivo estuve buscando una acuarela realizada desde el mismo punto de vista, no la encontré.
    Abrazoa

    ResponElimina
  8. com diu Benito: colorista y decorativo, amunt!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.