dijous, 7 de juny del 2012

Pels carrers de Sitges


Els carrers i carrerons de Sitges tenen molt d'encant. Ho vaig passar d'allò més bé pintant al costat de'n Joshemari i em va saber greu no poder quedar-me a dinar i disfrutar de la companyia de tots vosaltres, però, de vegades no es pot. El primer és una noteta del carrer de la Devallada i la segona les cúpules de l'església vistes per darrera.

15 comentaris:

  1. Fuerza y frescura. Es lo que me transmiten todos tus trabajos.

    ResponElimina
  2. El dibujo de la calle es muy atractivo, pero la acuarela tiene "pegada".

    ResponElimina
  3. allò que diu l'antònio "tiene pegada"!

    ResponElimina
  4. Ay, Teresa!! Te doy las gracias de haberme acompañado y de habérmelo hecho pasar tan bien!! Además el resultado de lo que nos enseñas en este blog es magnífico! El primero, me encanta! Has reflejado magníficamente esa "devallada" (bajada) y es que el lugar era de encanto!
    El otro, cuando lo vi, no hubiese dado ni un duro por él y no sé que arte de magia hiciste, que ahora que lo vuelvo a ver, me gusta! Si, sí, ya sé lo que hiciste... aparte de la "pinza"! je, je!
    Ya te he dicho en alguna otra ocasión que eres una artistaza!!! aparte de ir siempre, "atabalada", eso, pero... pisando fuerte!

    ResponElimina
  5. me encanta tu acuarela con tanta pegada y tanta fuerza, tengo yo que intentarlo en una `proxima fecha haber si consigo un impacto igual un saludo

    ResponElimina
  6. Teresa, la acuarela es muy muy buena, "tiene pegada"

    ResponElimina
  7. Bueno amigos, ya me direis que quiere decir exactamente eso de la pegadas, ja, ja, ja.
    Joshemari, ja sabes que me gustan los lavaderos y las pinzas.... Pues eso, a la acuarela la lave y la tendi a secar.

    ResponElimina
  8. Están muy bien las dos, la síntesis de la Davallada fantástica, yo estuve allí por la tarde y me gusto por el ángulo de sombra; la iglesia por detrás la has resuelto fantásticamente con las manchas de las palmeras. Te felicito

    ResponElimina
  9. Me gustan por la soltura y la espontaneidad que reflejan, muy bien el dibujo.
    Un abrazo

    ResponElimina
  10. Teresa, lo que anomenes una "noteta", está molt bé, m'agrada perque es molt espontánea, i l'aquarel·la... qué dí de l'aquarel·la...vaig veure com primer no t'agradaba amb la reixa més dibuixada, i amb una liçó de decisió i valentía, la vas mullar tota, i vinga... aigua per aquí i aigua per allá, inclus acompanyant la forma de la palmera amb el dit, mentre s'assecaba, i al final t'ha surtit aquesta aquarel·la amb tanta "pegada" com diuen tots. Et felicito, m'agrada molt!!! Una abraçada!
    PD: Varem dir que, quan acabessis, passaries el mocho per el terre de l'acera, al final ho vas fer?

    ResponElimina
  11. Totes dos m'agradan molt , Teresa .. un cop més ,elmiracle de l'art: que una cosa tan sencilla , pugui ser tan gran !!

    ResponElimina
  12. Gracies amics pels vostres comentaris. Com es diu en castella: "de perdidos al rio" i com que l'aigua no em fa por.... Doncs apa, a rentar.
    Lluis, no vaig passar el motxo pero si vaig tirar aigia neta al terra per netejarlo.
    Ens veiem dimecres.

    ResponElimina
  13. M'agraden molt les dues, la primera per la seva netedat i frescura, i la segona per la seva força tan teva. Felicitats.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.