diumenge, 23 de maig del 2010

PROXIMA SALIDA: BADALONA


MIERCOLES, 26 DE MAYO
PUNTO DE ENCUENTRO: ESTACION TREN EN BADALONA, (10 HORAS)

6 comentaris:

  1. Hola Teresa, a las 10 hay que estar en Badalona, y cuando bajes del tren, ya nos verás en la estación. Pasan trenes (RENFE) cada 10/15 minutos, desde la Plaza Cataluña o el Clot.
    El que llegue más tarde, nos encontrará en la Rambla de Badalona.

    ResponElimina
  2. Hola Teresa: La combinación mejor para ir a La Rambla es la que te dice Raimundo, pero como tengo entendido que a tí te va mejor el metro,también se puede ir con la línea 2 hasta la parada "Pep Ventura" que es el final de esta linea, luego preguntando (es fácil, toda la gente de la ciudad sabe donde está) y a pie tienes unos 15 minutos para llegar a La Rambla.

    ResponElimina
  3. gracias a todos, veré como llego pero no me lo pienso perder, ay el mar!! ya tengo el canuto liado, y dispuesta a remendar el otro miércoles fatal
    tonets

    ResponElimina
  4. Hola a tots. No tinc gaire sort en les trobades fora de Barcelona. En la primera de Badalona, vaig arribar al lloc de concentració, quan el grup es dispersava després de la foto de record; la meva correguda al llarg de la Rambla fent senyals no va servir de res,(a casa meva i jo no hi sóc). A Terrassa en la segona visita no vaig poder anar-hi perdent-me tot el que de bo i interessant va esdevenir (portada al diari local inclòs) i en aquesta segona visita a Badalona un compromís relacionat amb la feina (precisament a les 10 h) m'impedeix estar, si més no a la recepció de la colla. Només espero que la durada de l'acte no m'impedeixi estar al menys en el tram final del matí amb tots vosaltres.
    Si no ens veiem que us ho passeu molt bé.

    ResponElimina
  5. però què passa amb el text???? uix de màquina! procura ser-hi pujals!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.