dimecres, 19 de maig del 2010

L'Hospital de Sant Pau




La torre de l'esquerra esta un pelet torta, i em sembla que aquest cop no ha estat culpa de la foto . Esperem que la propera vegada em quedi més dreta.

paper Arches, 300gr, gra fí, mida 38x28cm

4 comentaris:

  1. Albert,me gusta muchisimo, sobretodo la gama de color, pero creo que se va un poco haci la izquierda, no se si sabes que esto se puede enderezar en el or denador, un abrazo.

    ResponElimina
  2. Nada, no te preocupes de que el edificio esté algo torcido...piensa que los arquitectos de la época hacían los trabajos muy bien hechos y no hay temor a que caigan. Como tú has hecho esta acuarela. La parejita: un encanto!

    ResponElimina
  3. Albert, jo no ho veig tant tort, l'original sí que ho era peró ho has disimulat al torçar una mica la foto, vigila perque es veu com era al haver deixat un troçet de negre a la part superior esquerre, un altre cop ho tents que tallar a sang encara que et carreguis una mica del dibuix, el conjunt m'agrada i la parella d'enfermeres ajuda a ambientar-ho.

    ResponElimina
  4. personalment, interessa el color integrat, molt flou, no la sé veure torta, segur que si ho dius hi és, tot i així, endavant!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.