dimecres, 12 de maig del 2010

Parc Guell

Aquarel·la damunt plecs de paper Fabriano 50% cotó 200 gmq
i fils de seda y de cotó
31x23 cm.

7 comentaris:

  1. Molt maca, Terèsa, com sempre. M'agradaria haver vist l'original per veure els materials que hi has afegit perquè, tot i ampliant la fotografia, no s'aprecia bé.

    ResponElimina
  2. gràcies, va torta, analitzaré l'original i si faig retoc o no la penjaré a la meva plana, això dels materiasl és el pateix que dibuixar en llàpis, ploma, rinta, etc. però clar és allò meu

    ResponElimina
  3. M'agrada molt, ja tho vaig dir, llàstima que la foto no reflecteix tota la qualitat que tenía l'original amb el relleu del tall i tot el conjunt.

    ResponElimina
  4. "Riega-tut-ome", Felicidades por esta genialidad tuya. Eres la pera! te salen las ideas a borbotones de tu cabeza y eso que llevas sombrero...
    Este último me gustó mucho. Y lo digo aunque seamos enemigos dialécticos mortales!
    Tengo que quitarme el sombrero (el mío) ante tu creación de este miércoles.
    La pena que la foto deja bastante que desear y no se aprecia muy bien esa genialidad. Te propongo que sea nuestro "coordinateur general" que te haga la foto y sus retoques. Tiene mucha práctica en sacar partido a una acuarela.

    ResponElimina
  5. Hola, Teresa, com sempre, amiga, molt original,
    i valent, ja ho saps, m´agrada molt. Et felicito!

    SALUTACIONS!

    ResponElimina
  6. Como disfrutas! Provocas y creas. Tenerte ahí es como tener una copa de cava siempre a mano. Un abrazo fuerte

    ResponElimina
  7. bé, gràcies a tots, sí que disfruto Anet, como una cabrilla loca, però cuerda, no veas! ai cava!! que frescor! ya trago!
    -joshemari, mullo quan convé, i qui li toca, toca, veamos, intento acabarlo y colgar en mi pàgina pero estoy con muchos proyectos y no puedo, uno de ellos la clase magistral del jueves, no quiero que me estropee el miércoles, quiero veros, mojaros y no quitarme el sombrero para que no se escape nada, me presentar`ás coordinador fotos?
    -Muntañá i Bueno, sou l'alegria de casa meva, tonet, comprensius i patidors

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.