dijous, 20 de maig del 2010

Hospital de Sant Pau

Aquarel·la 32 x 24 cm Paper Fabriano estudi, 300 gr. Gra fi.
Que dura és la vida del pintor "plein air". Després de passar-me una bona estona voltant per trobar una ombra des de on veure un bon tema, no se m'acut res més que posar-me a pintar a "plein soleil". Bé, si més no, ja tinc el clatell i mitja cara una mica més bronzejats.

3 comentaris:

  1. Me gusta esta acuarela. Aquí le has puesto unos colores más alegres que los habituales, aunque ese azul sea un poco exgerado.
    La acuarela tiene mucha luz.
    El lugar que escogiste estaba bien, pero a pesar del sol de "justicia" que hacía, estabas donde todo vehículo venía a instalarse... No te dejaron en paz! Eso también hay que añadir al mérito del cuadro!

    ResponElimina
  2. Hola Joshemari, tienes razón con el azul del suelo, pero en el original no es así. La foto me ha dado ese color y no he sabido modificarlo con el programa informático. Lo intentaré y si me sale bien haré lo mismo que Lluís Montañà, lo pondré al lado para que se vea la diferencia

    ResponElimina
  3. Hola Rafael, no son els colors als que ens tens acostumats, ja saps que a mí no m'agraden tan "vius" i aquets els hi trobo, especialment el blau del terra, potser es degut a lo que dius de la foto, es llàstima perque l'estil i la composició del dibuix están molt bé, si pots modificar el color i penjar-ho, es un bon ejercici per tots veure les dues versions.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.