dimecres, 12 de maig del 2010

El Parc Güell - Barcelona

Aquarel·la de 32 x 34 cm Paper Fabriano estudio, 300 gr Gra fi.
Dia gris, amb alguna clariana en el començament però cap a pitjor durant el transcurs del matí, fins que ha descarregat, i ja sabeu: l'aquarel·la es pinta amb aigua, però ni poca ni massa, i quan cau del cel... és massa.
De tota manera als aquarel·listes és difícil desanimar-los, i quan ha parat el xàfec a l'hora de la cervesa tothom havia fet alguna cosa. La majoria ho haurem tingut que acabar a casa, però avui el mal temps tampoc ha pogut amb nosaltres. A més hem tingut una visita agradable de l'altre cantó dels Pirineus: La Olivia i la Sandra, dues artistes franceses que segueixen els  nostres blocs i que mitjançant el contacte on-line amb en Joshemari Larrañaga han estat amb nosaltres, tot aprofitant la seva estada durant uns dies a Barcelona. Au revoir nos amies!!!

7 comentaris:

  1. Molt maco, com sempre. El blau/vert dels cactus aquests del primer terme esta d'allò més encertat. No sé on us heu ficat, perquè no us he vist ni a l'arribada ni al marxar. Una abraçada i fins el proper dimecres...espero.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt, Rafael. Estic d'acord amb l'Albert en lo referent als verds, sempre aconsegueixes uns verds molt macos i amb aquet
    reforç de llàpis, et queda un estil molt bo que es fa mirar.

    ResponElimina
  3. sí Rafel, t'ho he dit al bareto, molt guapu aquest arbre, bona composició i sense trampa com el Raimundo, felicitats

    ResponElimina
  4. Mira Rafael, que te buscas encuadres complicados y encima te sales bien de ellos.
    Quizás un poco académico...creo que se debería romper con tanta ortodoxia. Lo digo...pero sabes que a mí también me cuesta!
    Está casi perfecto.

    ResponElimina
  5. Hola Rafael, ja el vaig veure i com saps, m´agrada
    molt, aquest arbre "parla" i sintonitza amb la
    resta de l´aquarel·la

    UNA ABRAÇADA!

    ResponElimina
  6. Me gusta el ritmo de las hojas y los colores como siempre..hasta pronto. Es una carrera escribir una entrada en cada uno...voy entrando y conociendo...pero esto es tiempo. Tiempo que paso muy bien pero no sé si mantendré es ritmo!
    Un abrazo

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots per dedicar-me el vostre temps. A mi se'm fa difícil complir amb tothom, per això agraeixo i envejo els que sou capaços de dirigir-vos cada setmana a la majoria dels components de la colla amb paraules d'ànim i de crítica (si s'escau).
    Una abraçada a tots.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.