dijous, 3 de febrer del 2011

dimecres , 3 de febrer: els Encants




Es força difícil saber sintetitzar quan pintes un paisatge urbà extremadament ric d'imatges. Vaig fer una pintura molt dispersa. A casa he enfosquit forces zones per fixar uns punts d'atenció .




L'apunt fet en cinc o set minuts , es el que sempre em treu una mica la frustació de la pintura ..

8 comentaris:

  1. Aleix, me gusta más el apunte...
    un abrazo

    ResponElimina
  2. De acuerdo con la opinión de los compañeros, el dibujo es muy superior a la acuarela que está un poco "embarullada" pero do deja de tener su interés, has captado muy bien el ambiente. Abrazos.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per les vostres indicacions Em quede millor el dibuix , perque ja m'hi trovo millor en realitzar-lo Intentaré portar la mateixa frescura al color

    ResponElimina
  4. Siento decírtelo Aleix, pero no me queda más remedio que decirte lo mismo que los demás. Qué aburrido, verdad? El boceto, me gusta y es mucho mejor que la acuarela.
    Ésta, no me gusta. Lo siento.
    No tienes que preocuparte porque generalmente los monocolor son muy atractivos y el color, o eres un maestro o es fácil que salga mal. A veces sale bien. Nos pasa a todos.

    ResponElimina
  5. a vere, què passa amb aquesta pintura que no agrada a ningú? els 4 gegants de primeríssim pla (sobretot els tres a peu dret) es mengen les 4 formigues vigarrades d'excés de color del segon pla (a l'esquerra), el fons és correcte, el toldo, els arbres, el cel, tot aixó difuminat molt bé i força harmoniós, sobretot de les figures cap amunt, aquestes no fan res més que nosa, això crec, l'autor sempre té la paraula i la raó
    jo sóc espectador i punt
    tonets

    ResponElimina
  6. Muchas gracias Joshemari . A veces pienso que no debería colgar la pintura del miércoles que no me gusta . Pero creo que sería una falta de sinceridad conmigo mismo . Y perdería vuestros consejos que tanto agradezco.

    Moltes gràcies per la teva acurada crítica al meu treball ,Teresa. Avans de començar a pintar , crec que es te que repensar be la composició . Cosa que amb l'excusa de que es una pintura molt ràpida , no vaig fer . Els personatges hi sobren ! Un tonàs molt gran !!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.