dijous, 6 de desembre del 2012

Carrer dels Comtes

Desde la esquina de la c. de la Pietat y c. Freneria. A la izquierda la catedral, a la derecha el salón del Tinell y al fondo el museo Marés. Pluma y acuarela en cuaderno.


11 comentaris:

  1. Aquest si que és segur que jo no el puc superar, ni tan sols igualar. La que jo vaig fer, al teu costat, KAKA DE LA VACA.
    Molt bona, inclosos els CARLINS de la porta del
    Tinell

    ResponElimina
  2. com ens tens acostumats EV, una producció exquisida, molt eixerida, si senyor, a per més! tonets

    ResponElimina
  3. Muy buena esta acuarela amigo Eduardo! Difícil, en la sombra y de pié. Tiene mucho mérito! y a tu edad...je,je...!
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que malote eres jHm, envidia? (de pie y edad????????) ostitú! malote

      Elimina
  4. Aixo es extraordinari, una maravella. El detall de la finestra de la esquerra li dona un toc mágic. Els "carlins" , que diu en Fernando, li donen escala i vida, i el sol a la pared sens com escalfa. Felicitats. Quim M.

    ResponElimina
  5. A mes del que han dit els companys, m'agrada la composicio amb els espais blancs.

    ResponElimina
  6. Repeteixo: Osti, que bé!!! Entre aquest dibuix i els que et vaig veure al teu bloc d'apunts, cada vegada m'agraden més els teus treballs. Bon Nadal!

    ResponElimina
  7. A TODOS muchas gracias EXCEPTO a JOSHEMARI que me trata de viejo y te inventas que la hice "a pie derecho",pues no, estuve sentando en mi taburete y al lado del ilustre egarense de Terrassa Don Fernando.
    Bueno, coñas a parte, GRACIAS amigos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vale, vale! Una vez que me acerqué estabas de pié y hecho un chaval!! Te gusta más? Siempre dicho con todo el aprecio y admiración que te tengo. Eso sí, estar al lado de tan ilustre egarense, te iluminó y así salió esa preciosa acuarela.

      Elimina
  8. Las acuarelas muy en tu línea, buenas y excelentes. Tu pica, pica con Joshemari le da un poco de salsa a los comentarios, que el humor no decaiga.
    Abrazos

    ResponElimina
  9. Un dibuix molt lograt. Ben vist i solucionat d´una manera senzilla amb aquesta aïguada transparent. No li cal res més. Si no ens veiem, bones festes. A.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.