dijous, 28 de juny del 2012

Palau i jardins

 Es la primera vegada que vaig al palau a pintar amb la colla. vaig pagar la novatada amb l'aquarel.la de la entrada del jardí, emborraxat de verds.
Per paliar el tema dels verds vaig voler fer aquesta vista del Palau.

5 comentaris:

  1. Has escogido un tema muy dificil, pero el color y las luces me gustan mucho. Además has hecho dos acuarelas y eso no lo podemos decir todos.

    ResponElimina
  2. La primera no me gusta. Esos verdes, una vez más te han traicionado.
    La segunda ya es otra cosa! Está bien.

    ResponElimina
  3. Durante muchos años fui a pintar con dos compañeros a Riels del Fai, siempre al mismo sitio, del mismo sitio y en el mismo sitio, el conocimiento del tema es muy importante para lograr "cosas". Por lo que veo a pesar de ser la primera vez de tu visita al Palacio de Pedralbes has salido muy airoso con dos buenas acuarelas.
    Abrazos

    ResponElimina
  4. Jordi, estic d'acord amb tú, la primera está molt emborraixat de verds, i no té cap punt d'atenció, que destaqui dels demés, aquets jardins tant cuidats, amb les plantes tant ben retallades, tenen el perill de que quedi tot molt simétric, si no hi fas un primer plá per diferenciar-ho. La segona, ja es un altre cosa, m'agrada perqué t'ha quedat molt ben resolta. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. jejeje emborratxat que fa fort!! déu n'hi do de verde que te quiero verde, no serà pas que t'ha enamorat? ??????mmmmmmm amunt!!! tonet

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.