dijous, 12 de gener del 2012

Plaça St . Cugat



Mai havia estat a la plaça St. Cugat . L'envolten els carrers Cardés , Modolar i Forn de la Pensió . Aquesta darrer , tampoc l'havia vist mai . Hi queden edificacions , construïdes amb anarquic amonterament, barrejades amb palmeres , llimoners i plantes de creixement espontani , que be podríen ser de la Barcelona de fa dos cents anys. Crec que no vaig copsar be tota aquesta interesant admósfera . Hi tornaré en un moment de llums diferentes

8 comentaris:

  1. Bueno, a pesar de todo lo que cuentas, yo la veo bien construida y un trabajón de dibujo que, si bien no ha quedado contrastado con luces y sombras (volúmenes) el resultado es agradable y sugerente.

    ResponElimina
  2. Aleix,tal com dius, potser no vas copsar aquella interesant atmósfera, perque es lo que et va impressionar i ho teníes gravat a la ment, aixó sol a passar, no sempre ens a surt igual que ho imaginem, peró has aconseguit un bon ambient, llástima que la foto l'enfosqueix una mique, no obstant es veu l'atmósfera d'aquest barri tan típic. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Aleix; Me gusta la atmósfera medio tenebrosa que has conseguido dar, es agradable.

    ResponElimina
  4. Aleix, me parece muy diferente a como pintas, los colores no me parecen tuyos, me gusta.
    Un abrazo desde Colombia

    ResponElimina
  5. Aleix, tienes razón, esta plaza es maravillosa. Lo que pasa es que no resultaba fácil pintarla. También volveré en primavera, cuando espero que el sol penetre un poco más. No estaría mal concentrar a todos los de la colla en este lugar.
    Tu pintura, dada la dificultad no está mal.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  6. Crec que la foto te la desmereix molt, llàstima.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots per els vostres comentaris . I per la vostra percepció més enllà de la pintura . Efectivament , vaig fer la foto de la pintura per la nit amb flash i realment , per una vegada, la pintura reflecteix millor els colors que la foto.

    ResponElimina
  8. Pues la has hecho con un misterio que me gusta, un abrazo

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.