dimecres, 4 de gener del 2012

Edifici de correus




Collons, m´ha sortit dues vegades. Antonio, que no te enteras,

10 comentaris:

  1. Mira que te iba a decir que no me gusta nada! Que es una caca... Y ahora, qué hago? Te lo digo dos veces? O me callo! Je, je, je, ja, ja, ja!
    Alguien se lo cree?
    Eres único!

    ResponElimina
  2. fantástic de color, el arbre impresionant

    ResponElimina
  3. Que suerte que estés en la colla, siempre disfruto de tu maestría

    ResponElimina
  4. Antonio, Te deso un buen año 2012 y te felicito por tu acuarela, de verdad que para mí eres el guia que me estimula para seguir pintando.
    Un abrazo de los fuertes

    ResponElimina
  5. NO ME CANSO DE MIRARLA Y ESO QUE LA FOTOGRAFIÉ Y LA SAQUÉ EN EL VÍDEO VARIAS VECES, PERO NO ME CANSO DE MIRARLA, FELICIDADES POR PINTAR TAN BIEN Y QUE LOS REYES TE TRAIGAN MUCHAS ACUARELAS PARA QUE PODAMOS SEGUIR DISFRUTANDO DE TANTA BELLEZA, UN ABRAZO.

    ResponElimina
  6. Mira Antonio, et diré el que li vaig comentar al Joshemari: si pogués venir de normal tot l'any, de segur que dedicaria un dia a posar-me al teu costat i només observar tot el procés des de l'inici al final. Crec que hi ha alguna cosa a aprendre. En aquesta d'avui, p. ex., qui conegui l'auster i gris edifici, el poc que promet d'entrada com a tema, se'n farà creus de com el converteixes en una imatge fresca i saltarina. En fi, aquí un admirador...

    ResponElimina
  7. Joshemari, Santiago, Antonio, Domingo, Jordi, Diegos, Carlos, gràcies pels vostres comentaris sobre els meus treballs. A mí no sempre em semblen tan bons, pero si us agraden i us poden servir d´alguna cosa, jo encantat de la vida. Fins la propera.

    ResponElimina
  8. Una vegada més la teva aquarel-la es la millor del
    día. Jo vaig intentar fer aquest tema la última
    vegada que vem venir aquí i m'estimo més no tor-
    narmela a mirar, després de veure la teva inter-
    pretació.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.