dilluns, 28 de març del 2011

els matins del cuní

http://www.tv3.cat/videos/3443450

aquí els teniu
guapuSSSS!!!
tonetssssssssssss

11 comentaris:

  1. Nois... estic impressionat... Però el tema que crida l'atenció ¿és l'aquarel·la o pintar al carrer? Jo crec que això de pintar al carrer va a més i cada cop atreu més gent... ara, ¿calen realment crides massives?...(a meditar).
    Salutacions

    ResponElimina
  2. si us plau Sr Sarrate, escolti els seus professors i visqui i gaudeixi tant com pugui de l'Art de l'Aquarel·la, però no es confongui: l'Art no té lloc específic per ser creat ni en aquarel·la ni en altra tècnica, personalment celebro els meus 45 anys d'aquarel·lista i que per molts anys en pugui complir tants més amb aquesta tècnica acompanyada de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya, no ho dubti, tots estem contens quan venem
    salut!

    ResponElimina
  3. pd pel sr sarrate, m'he permés d'entrar al seu blog, per això li he puc fer la observació personal, tant de gust de conèixer-lo!
    + salut!!

    ResponElimina
  4. Apreciado Carlos, quiero aclararte que el motivo principal de esta entrevista fué para captar más socios de nuestra Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya, por iniciativa del presidente.
    Otra cosa son nuestras salidas, donde hace poco tiempo tuvimos el placer de conocerte y pudiste comprobar que no tenemos ninguna necesidad de promocionarnos por la gran cantidad de personas que asisten a nuestras convocatorias.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Hola Raimundo
    Gracias por la aclaración que me resulta realmente explicativa del vídeo. Lo vi entero y puede que mi percepción sobre esto de pintar en la calle (alegría que compartimos) me haya llevado a desenfocar algo su contenido.
    Un abrazo cordial

    ResponElimina
  6. Sr Sarrate, la confusió a fet que caigués en un espès malentès, li presento les meves disculpes i espero poguer-les-hi fer presents, de mestre aquarel·lista, vos teniu un tros ben llarg
    una abraçada

    ResponElimina
  7. Teresa (permete'm el nom): no calen disculpes. La forma del missatge per internet es presta molt sovint a errors que en diàleg no passen tant. Jo tampoc havia entés del tot. Espero que algun dia ens trobem treballant plegats fent el que ens agrada més. Ah, i gràcies pels teus compliments.
    Una abraçada

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.