dijous, 10 de maig del 2012

SEU D'ÈGARA. ESGLÈSIES DE SANT PERE

Aquarel.la damunt paper de gravat 300G/m2 doble full enllazat i doble pàgina amb fils de seda 41x17cm

19 comentaris:

  1. Contrastada si que es y cuando lo adornas con fils de seda i estripats aparece una obra única.
    Felicitats!

    ResponElimina
  2. Ahir només vaig veure l´esboç del dibuix. Et felicito pel magnífic color i la panoràmica molt ben aconseguida. Et felicito.

    ResponElimina
  3. raimundo, contrastada sin duda, obra única, también, el objetivo, cumplido, llegué con la intención de los 3 edificios en una sola pieza, nunca lo habia conseguido, ademàs de que antes de la restauración eran todo arbolitos que no dejaban ver el bosque arquitectònico en su total magnitud, muchos años viviendo y pintando estos recintos, el cielo desde mi llegada respaldecia de azul, muy azul i las nuvecitas volavan ente colores más celestes, mi vida!

    muchísimas gracias por tu confianza y gratitud. tonets molt merescuts

    Glòria, guapa, cert que vaig arribar al taller només amb el dibuix, complexe però per a mi satisfactori, el color anava ja impregnat dins l'ànima, amunt!! molts tonets i gràcies per compartir el tema

    ResponElimina
  4. raimundo, contrastada sin duda, obra única, también, el objetivo, cumplido, llegué con la intención de los 3 edificios en una sola pieza, nunca lo habia conseguido, ademàs de que antes de la restauración eran todo arbolitos que no dejaban ver el bosque arquitectònico en su total magnitud, muchos años viviendo y pintando estos recintos, el cielo desde mi llegada respaldecia de azul, muy azul i las nuvecitas volavan ente colores más celestes, mi vida!

    muchísimas gracias por tu confianza y gratitud. tonets molt merescuts

    Glòria, guapa, cert que vaig arribar al taller només amb el dibuix, complexe però per a mi satisfactori, el color anava ja impregnat dins l'ànima, amunt!! molts tonets i gràcies per compartir el tema

    ResponElimina
  5. eduardo, gràcies!! tot i no ser sant de la teva devoció m'agrada que m'afalaguis, ja saps que admiro mooooolt el teu treball!
    tonets guapu

    ResponElimina
  6. Perdona, Teresa, però un compromís a primera hora de la tarda em va privar de traslladar-me a Terrassa, pintar, dinar amb vosaltres i retornar a temps a Barcelona. El teu apunt és molt decoratiu i tota l'eficàcia de la composició rau en el cel blau intens que retalla i contrasta amb el blanc i els tons clars dels perfils arquitectònic. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. colomer, sí que es molt decoratiu, i em plau haver-me recreat en aquests tres edificis per cert gens fàcils, el cel, tot meu! però també haig de dir que els edificis els he reproduit potser milers de vegades un a un, en forma de punt de llibre damunt de seda, ja era hora de muntar el ciri, gràcies pel diàleg i llàstima no ser-hi, paga la pena
      tonets

      Elimina
  7. Tonet, veo que desde dentro del corazón te ha salido esta interpretación tuya de este magnífico conjunto de Iglesias. Poco abstracto y mucho más figurativo que otras tuyas. Eso sí...con tu toque de gracia divina. M'AGRADA!
    Estas piedras han sido testigos de tu bautizo y de la "hostia" que el Obispo de la época te debió dar, seguramente cuando llevabas aún esas trenzas. Trenzas que de estar yo por allí, te las habría estirado.
    Gracias por proporcionarnos un día muy agradable, con la entrada a esos recintos y con el picnic en tu estudio. Resultó todo, un día inolvidable.
    Mushus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. querido, aciertas con aquello del corazón, poco abstraco porque me debía a mi misma tal descripción antes de morir. Déu i ajut si hagussim coincidit amb trenes!

      las gracias son de todos Vds. fantásticos!!

      Elimina
  8. cosa mes bonica no la vaig veure mai felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. guapo Diego!! que bien te filmé eh! pareces un actorazo, y ademàs, en català si us plau!! gracias, no sabes como te agradezco el reportaje, mi vida en una cinta tuya, qué buen recuredo! tonets mil!!!!

      Elimina
  9. despues de las magnificas acuarelas que estuve viendo en tu estudio y quede enamorado de casi todas, esta es tan magnifica como aquellas pues tanto monta la una como la otra preciosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracias Diego II, te vi entusiasmado con mis obras, ni fàciles de interpretar, ni dulzonas, ni acaparadoras o sea sencillamente: un tributo a la mágia del arte, entrando por la percepción y siguiendo con las sensaciones, una aguda sutilidad abstracta que captaste a la perfección, repito, muchas gracias!! tonets guapu amunt!

      Elimina
    2. gracias Diego II, te vi entusiasmado con mis obras, ni fàciles de interpretar, ni dulzonas, ni acaparadoras o sea sencillamente: un tributo a la mágia del arte, entrando por la percepción y siguiendo con las sensaciones, una aguda sutilidad abstracta que captaste a la perfección, repito, muchas gracias!! tonets guapu amunt!

      Elimina
  10. Teresa, qué t'haig de dir que ja no t'hagin dit, per fer justície a aquesta obra tant magnífique, m'agrada molt perqué encara que dins del teu estil, té bastant de figuratíu i ja saps que aixó em "mola" més, encara que algunes de les que has fet més abstractes, també m'han deixat amb la boca oberte. Es nota que i tents molts records en aquest lloc (primera remollada al bateix, i primera gran bofetada o sigui "hostia" amb la confirmació) perqué t'hi has recreat amb els detalls i has fet un cel esplendorós. Moltes felicitats i molts tonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. montañá, mig parent, et vaig trobar a faltar, ja sé q l'abstracte t'ofega força, però també sé q amb mi fas un esforç q t'agraeixo molt, aquesta vegada tens pla el camí
      amunt!! tonets a dojo i moltes gràcies per ser aquí

      Elimina
  11. Una obra molt figurativa per ser teva, però és teva del tot. Pel color blau intens, la seda i el trencat. Ho aconsegueixes sempre com a bona artista creativa.l

    ResponElimina
    Respostes
    1. ai Tonyeta! la vida és una cremada suau! has d'ésser en tot i per tot, t'agradi o no però sobretot has d'ésser sempre tu mateixa, costi el què costi

      tonets guapa!

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.