dimecres, 23 de maig del 2012

Plaça del Pí

 Plaça S. Josep Orilo devant del Pí
Plaça del Pí

11 comentaris:

  1. muy buenas Jordi, sobre todo la de la plaza San Josep Oriol, me gustan los colores

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les dues. A laprimera has resolt molt bé la pedra. Però et dic el mateix que a l'Antonio: hi manca ambient!

    ResponElimina
  3. M'agraden les dues, la de la Plaça Sant Josep Oriol, per el colorit de l'arbre que está molt ben aconseguit, peró prefereixo la de la Plaça del Pí, ja et vaig dir en directe, que m'agradaba la llum i els tons de l'hombra, a més crec que té més bona composició, a pesar de que milloraría encara més, amb alguna figura a la dreta del primer pla. ¡Et felicito per aquets dos treballs! ¡Una abraçada!

    ResponElimina
  4. A l'aquarel.la de la Plaça del Pi t'hi va molt bé l'ullada de llum blanca i clara dels edificis del fons. A la de la plaça de Sant Oriol jo diria que el quiosc et "vesteix" el conjunt. És més, jo hi posaria gent amunt i avall pel carrer. Et guanyaria en dinàmica.

    ResponElimina
  5. jordi guapas las dos pero al contrario que a otros yo prefiero la del quiesco con ese colorido que le has ddo a ese arbol lastima que no podamos ver la noticia del dia del diario, pero encantadoras

    ResponElimina
  6. Espero que estés satisfecho de lo que has hecho esta mañana, porque te has superado de largo!!

    ResponElimina
  7. Bien, amigo Goico. Eres "Jimmy el rápido". Dos acuarelas en la misma mañana!! Increíble! Te felicito porque te han quedado muy bien.

    ResponElimina
  8. Gracies atots per els vostres comentaris.
    Joshemari vaya quien habla de Jimmy el rápido, creo que tu me ganas por goleada, dos acuarelas y un dibujo.Hablando en serio mas producción no quiere de cir mas calidad pero si hay mas posibilidades de acertarla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es cierto Goico, cuantos más haces hay más posibilidades de acertarla. Tú acertaste en las dos!
      Sobre la rapidez...yo ya tengo una cierta fama, pero de ti, lo desconocía. O sea que lo de Jimmy el rápido", sigue en pié!

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.