dimecres, 23 de maig del 2012

Font Ardiaca i enfront font Montjuïc

9 comentaris:

  1. Com que la setmana passada no vaig poder penjar l'aquarel.la de la sortida a Montjuïc, aquesta setmana copio ambdós treballs: el d'avui, fet al pati de la Casa de l'Ardiaca , i l'anterior, perspectiva des d'un lateral de la font monumental del parc. No són gran cosa però... la bona voluntat és un grau.

    ResponElimina
    Respostes
    1. el meu parer és per la font, gran cosa o no, la valoro
      tonets

      Elimina
  2. Bonitas las dos, la fuente de la Casa de l´Ardiaca muy bucólica

    ResponElimina
  3. Jo voto per la de l'Ardiaca. Només hi manca l'ou com ballla!

    ResponElimina
  4. Antoni, la de la font de l'Ardiaca, m'agrada més per el color, i la de Montjuich per el dibuix, per lo tant, podem dir que m'agraden les dues, cada una per lo seu. ¡Una abraçada!

    ResponElimina
  5. La font, potser és més pictòrica i té més caliu.

    ResponElimina
  6. Albert: El teu comentari ocurrent de l'ou com balla em diverteix... però, el cert és que, quan ja tenia el fons tacat i començava a dibuixar els matisos de la font va posar-se al cap damunt un colom a beure aigua. Òstia! Llàstima que ja no podia esmenar res —servituts de l'aquarel.la que no admet "tapar" amb color si ja ho tens plè de colors—, El colom il.luminat a la punta de la font ERA EL VERITABLE TEMA A PINTAR. Ell sòl hauria donat la personalitat definitiva que li manca a la meva aiguada!

    ResponElimina
  7. No te vi muy satisfecho con el tema de la fuente, pero no será por falta de oficio! porque lo has bordado.

    ResponElimina
  8. Sí que hubiese quedado bien lo de la paloma Toni, pero la acuarela está bien. La otra, de la semana pasada está muy bien hecha. Es más ese estilo que te caracteriza. Luz, un buen dibujo y colores efectistas!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.