dijous, 8 de març del 2012

passeig de Gràcia


Sempre que passo per aquest passeig admiro els fanals que tant poc destaquen entre tants elements que els treuen la seva qualitat artística. La meva intenció ha sigut donar-li la importància que es mereixen. Potser m´he passat una mica, però m´ho he passat molt bé fent-ho.

7 comentaris:

  1. Glòria, m'agrada, peró m'agradava més l'original, al surtir la foto una mique fosque, ha fet pujar el fons i així queda menys destacat el fanal, abans, al ser més clars, els edificis semblavan més lluny. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gloria, no te has pasado nada! Esos faroles tan artísticos y modernistas, están ahí. Tu los has querido inmortalizar y lo has conseguido. Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Glòria, no et vaig veure i pensava que no havies vingut. M'agrada molt la teva aquarel.la. El banc/fanal t'ha sortit perfecte y trobo que destaca prou sobre el fons que, per altra banda, també és molt bonic.

    ResponElimina
  4. Jo tambè me seduit la farola, tu le es solucionat molt bé així com les cases del fondo.

    ResponElimina
  5. En el comentario dedicado a la acuarela de Albert Gallego, le hago referencia sobre la composición debido a la farola, no es este tu caso, pues en tu composición queda compensada con la perspectiva del edificio que vuelve a llevar la vista hacia el centro del cuadro. Muy bien la entonación en Rosas.
    Abrazos

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.