dijous, 15 de març de 2012

Plaça Catalunya

He pintat aquesta aquarel.la al costat del Raimundo, d´en Francesc Bueno i l´Eduardo Vicente. Casi res. Només cal veure el que ells han fet. Aixó estimula molt i he procurat millorar lo del dimecres passat, que no va ser gaire lluït. Com sempre, he  fet alguna trampa. He suprimit del tema cotxes, motos, autobusos, etc, que ni havía molts i el resultat m´ha semblat bé.
Además ¿quién no hace en sus obras alguna "chapuza"  de la cual se siente más que satisfecho? Las trampas  en los cuadros son normales. Tan normales como en la vida misma. Ant.

11 comentaris:

 1. Profesional abans que tot. Fas el què vols i aconsegueixes bons resultats.

  ResponElimina
 2. Antonio, amb aquest resultat, s'et perdonen totes les "trampes", m'agrada molt com t'ha quedat, a més del teu estil inmillorable de sempre, té un ambient molt ben lograt. Una abraçada!

  ResponElimina
 3. Me impresiona la facilidad para explicar con color e insinuaciones. Espléndida acuarela.

  ResponElimina
 4. Antonio, Ademmás de felicitarte por tu acuarela, (como no!) te diré que fué un placer pintar a tu lado y aprovecharme de tus sabios consejos.
  Un fuerte abrazo!

  ResponElimina
 5. ..Cada vegada que ving a pintar ,ting el plaer afegit de observar d'aprop el naixement d'una nova petita-gran obra !..I el Marià Fortuny s'em torne a apareixer !

  ResponElimina
 6. OUAHHHH!!! Amigo, esta vez los sopapos me los voy a tener que tragar o dámelos a mi mismo por no saber pintar como tú. Pero qué maravilla de pintura, con trampas o sin ellas tú sabes un huev... !!!! NI semana próxima ni leches!!

  ResponElimina
 7. Excelent! com m'agradaria poder fer aquestes trampes.

  ResponElimina
 8. Preciosa acuarela; estupendo juego de claros y oscuros con tonalidades cálidas. Mi felicitación

  ResponElimina
 9. No cal dir, una vegada més, que les teves aquarel.les són les millors.

  ResponElimina
 10. Te agradezco que hayas actuado de grúa municipal limpiando de coches y motos todo el entorno para de esta manera apreciar la gran calidad de tu obra, siempre nos presentas obras de gran calidad de las cuales tenemos tanto que aprender.
  Abrazos

  ResponElimina
 11. Encara que no he pogut venir a pintar estic mirant el que heu fet aquesta setmana i no puc estarme de
  felicitarte una vegada més. M'agrada moltíssim la teva aquarel-la.

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.