dijous, 15 de març de 2012

Plaça CatalunyaMolts temes a la Plaça Catalunya . També molta vida , mobiment ..i disperssió. Vaig fer dos dibuixos aquarel.lats amb rotulador fi. Un , a doble página del quadern de 140 grs. . També vaig fer una aquarel.la de 28 x 38 , directament amb pigment . No m'agradava gaire i el Joshemari va pensar el mateix : utilitzaré el paper per l'altre cantó !

7 comentaris:

 1. Penso que van pel teu estil dinàmic. Aquí la falla són les fotos un pel fosques. Les imatges donen la impresió de dinamisme i molta vida com tu dius. Per què no t'agraden? Ja m'ho diràs quan ens vegem

  ResponElimina
 2. Aleix, m'agrada més la doble página de la dreta, l'altre la trobo una mique "confossa", peró potser té raó la MªAntònia i es culpa de la foto. Una abraçada!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies per els vostres comentaris! Volía pintar "la confusió" .. i l'aquarel.la ha quedat confosa . I més , perque amb el photoshop li he donat ancara més contrast !

   Pintar les admósferes , l'ambient que es mou devant teu , es com volguer pintar l'ànima del que veus . I aixó es molt ambiciós . Pro crec que es te que intentar

   Elimina
 3. Muy bien estos dibujos. Has descrito esa atmósfera caótica de polución y de barullo de una ciudad moderna en su centro. ES un buen apunte de cuaderno. Me gusta, pero quizás lo has sobrecargado un poco. Le sobran algunos trazos. Hubiese disminuido la intensidad de los trazos y color a medida que las imágenes se alejan. Un pequeño halo un poco oscuro alrededor de los primeros planos, los árboles más suaves y el fondo...casi ná! Hablo del primer dibujo, el de la izquierda que a mi, en contra de los demás, es el que más me gusta. Ya ves que criticar, es fácil!
  Un saludo.

  ResponElimina
 4. Aleix, a mi también me gusta más el de la izquierda, quizás porque tiene menos elementos y no se dispersa la vista.
  En cuanto a la panorámica, si hubieras hecho un apunte previo a lápiz en un pequeño papel, comprobarías que te sobran la mitad de las cosas.

  ResponElimina
 5. Pues si lo que pretendías lograr, la confusión, pues lo has logrado, me encanta el barroquismo, está conseguido.
  Abrazos

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.