divendres, 16 de març del 2012

L'església de Santa Anna envoltada d'edificis

8 comentaris:

  1. No me'n recordo mai de la placeta on es troba aquesta esglesia, i això que és un racó encantador per pintar-hi. L'esglesia t'ha quedat molt bé. Llàstima dels mamotretos de darrera, però què hi farem, si son allà!

    ResponElimina
  2. Recordo molt bé quan no hi havia els edificis i semblava una illeta de pau vista des de la Plaça de Catalunya, abans de les misses vespertines allà anàvem quan havíem de sortir d'excursió, a missa de sis o una hora així, coses del passat... Preciosa aquarel·la.

    ResponElimina
  3. Veig que malgrat la tropa que jugaba per aquest indret vas poguer acabar.la. T'ha quedat molt bé.

    ResponElimina
  4. Molt bé, Antoni, l'esglèsia es estupenda, i l'edifici dels fons, encara que no sigui tant agraït, l'has separat bé amb els tons més clars i no molesta al tema principal. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Com he posat en el títol de l'aquarel.la: "Església envoltada d'edificis", aquesta era la idea central... i encara no he accentuat prou l'intencionalitat de que l'espai urbà es menja les joies arquitectòniques del passat. De totes maneres, ja de per sí, el format i tamany petit de l'aquarel.la són modestos.

    ResponElimina
  6. Muy bien Colomer, sigues en tu correcta línea aséptica y bien realizada, felicidades, siempre es un deleite ver tus acuarelas.
    Abrazos

    ResponElimina
  7. Toni, rebajando un poco los edificios del fondo ha mejorado. Tu intencionalidad de demostrar que el cemento de lo moderno se "come" a los monumentos históricos, queda patente.
    La iglesia de Santa Anna te quedó preciosa.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  8. Toni, rebajando un poco los edificios del fondo ha mejorado. Tu intencionalidad de demostrar que el cemento de lo moderno se "come" a los monumentos históricos, queda patente.
    La iglesia de Santa Anna te quedó preciosa.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.