dijous, 22 de març de 2012

Estació de França

He retocat aquesta aquarel.la a l´estudi i no se si la he millorat. Pot ser hem vaig equivocar en el plantejament. Bé, no sempre es festa. La propera será millor. A.

6 comentaris:

 1. El teu propi llistó és tan alt, que se't permet dubtar de sí o de si no. I és bo que ens autoexigim molt. El teu treball és excel.lent sempre. Potser, tractant-se d'un dia plujós o, al menys gris, li haurien escaigut millor uns tons freds.

  ResponElimina
 2. Amigo maestro, es posible que la propera sea mejor, porque no sé si es la foto o qué, pero cuando la vi en directo me gustó muchísimo y ahora no. Qué has hecho?
  Creo que debe ser la foto.
  Para que veas que no me muerdo la lengua!!! Hala!!

  ResponElimina
 3. Antoni, opino lo mateix que l'Antoni C. i el Joshemari, peró crec que aquets tons calents son deguts a la foto, últimament, m'he fixat amb els teus originals i quan penjes les fotos surten amb aquets tons més "grogossos" encara que els originals siguin amb tons més frets. Aixó sol a passar quan es fan fotos amb llum de bombeta d'interior, podries probar de fer-les amb fluorescent o a l'exterior amb llum natural.
  Una abraçada!

  ResponElimina
 4. Molt bé em merevella que amb un tema tan sencill es fet un contra-llum fantástic sempre dintre el teu estil de colors calents que es agradable a la vista. Bravo

  ResponElimina
 5. Como acuarela tengo que felicitarte, me parece estupenda, si le puedo poner alguna pega es que no identifico el lugar, pero eso es anécdota, otra cosa es la calidad de la obra, que es excelente
  Abrazos

  ResponElimina
 6. Amigos, gracias por vuestros comentarios sobre mi acuarela que, evidentemente, no es de las mejores. Pero no me importa, porque siempre he creido que se aprende más de los errores que de los aciertos. O sea que el próximo miércoles procuraré no despistarme tanto y hacer algo mejor.
  Luis, es probable que ese tono amarillento de las fotos sea debido a la luz artificial, además en mi cámara no funciona el flas. Lo tendré en cuenta.
  Benito, que te esperamos pronto.
  Un abrazo a todos

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.