divendres, 16 de març del 2012

Gran Vía

Aquest Dimecres vaig tornar a les 10 devant el cine Comedia,  evidentment m'havia equivocat i s'havia quedat a la plaça Catalunya. Aixi que vaig pintar sol aquesta font a la Gran Vía. Per sort vaig trovar a la colla al bar mes tard. Penso que és un privilegi haver-vos conegut, i anar aprenent poc a poc dels vostres comentaris. Fins la propera. 
Font a la Gran Via

9 comentaris:

  1. ME GUSTA MUCHO CARLES,SEGURO QUE TE VAS CONVERTIR EN UN BUEN ACUARELISTA, UN ABRAZO

    ResponElimina
  2. Esto pinta bien Carlos, se ven detalles interesantes !ADELANTE!

    ResponElimina
  3. Todos empezamos como tú, Carles. Si después de salir a pintar todos los miércoles durante cinco años, no te lleváramos ventaja, nos lo tendríamos que hacer mirar!
    Pero no te desanimes, porque lo conseguirás!

    ResponElimina
  4. Ánim Carles, veurás com venint a les sortides, cada vegada anirás millorant, a més, lo que has fet no está mal, té un bon grafisme. Per saver segur a on anem, tens que mirar el blog els dilluns, ja que cada setmana, en Raimundo, el diumenge al vespre, penja la cita de la propera trobada. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. La ilusión, la perseverancia y el trabajo siempre dan buenos resultados, me uno a los ánimos de los compañeros.
    Abrazos

    ResponElimina
  6. Carles, visto de nuevo, en el blog me gusta tu acuarela. Estás dando pasos...como todo el mundo. Poco a poco, pero como debe ser!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  7. Hola Carles, també l'he tingut a les meves mans la teva aquarel·la, i com et vaig dir, dibuixar ja en saps, ara es hora de posar en practica, molta practica i moltes pinzellades,salutacions des de Arenys

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.