dijous, 8 de març del 2012

 Paseig de Gacia-Gran Via
Posted by Picasa

11 comentaris:

  1. Has triat les cases mes maques del Passeig de Gràcia. Molt bon enquadrament i perspectiva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola,Albert! Estic d'acort amb tu en que son les cases mes maques del Passeig de Gracia. De la perspectiva i del enquadrament no em queixo, peró en la realitat,la font està en el àngle més a l'esquerra i a mes hauría de sortir, també a l'esquerra un terç de la font, de la cruïlla, que no se pas per qué no vaig atrevir-me a pintar. Una abraçada.

      Elimina
  2. També m'agrada, Antoni, l'efecte de perspectiva aconseguit amb el color,a més del dibuix, queda molt bé.
    Estavas en un racó d'hombra i em vas dir que tenies fret, aixó també ho has reflectit molt bé, sembla talment un dia d'hivern. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lluis, com li deia al Albert, m'agrada bastant com m'ha quedat la perspectiva,l'efecte de llunyanía, que l'hi donat és gràcies a observar com treballeu els companys que sabeu dibuixar. A reveure.

      Elimina
  3. Respostes
    1. ¡Hola tocaio! moltes vegades(quasi sempre),em queden les aquarel·les brutes, a força de insistir amb el color, aquesta, ve't aquí, m'ha quedat neta, només he insistit amb la font i la senyoreta del costat.

      Elimina
  4. Boro,no he tenido tiempo de contar ventanas, pero conociéndote doy por supuesto que están todas! Por decir algo, la perspectiva está bien, las sombras en su sitio y me encantan esas nubes... Estabas nublado? NO recuerdo que en ese día hubiesen!
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola Joshemari! Las ventanas quizás no esten todas pero estan todos los pisos. De la perspectiva,ya he comentado a los compañeros que te han precedido. En cuanto a las nubes, ni yo ni el cielo estaba nublado lo que pasa es que dejé para el final pintar el cielo, y en casa a las siete de la tarde, és bastante obscuro y además no me acordaba del cielo que habia por la mañana en el Passeig de Gracía. Como veo que nadie me critíca lo que menos me gusta de la acuarela, lo voy a hacer yo mísmo. Los personajes dela acera de enfrente(en el buen sentido de la frase)me han quedado muy ninots, y la rubia de la derecha muy trabajada. La fuente no sé si estorba o fà maco.Abrazos.

      Elimina
  5. Molt bé Antoni les cases son perfectes amb la prespectiva i entonació del color, a mi em sobre la font. Feliçitats

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Hola Santiago! Jo vaig tenir el dubte de dibuixar, o no la font. Potser que sí faci nosa. Fins dilluns a la Rambla de Badalona.

      Elimina
  6. Muy bien la perspectiva, muy trabajada, no puedo opinar igual de las figuras, en mi opinión tienes que estudiarlas más.
    Un abrazo

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.