dimecres, 9 de juny del 2010

Montjuic,9 de juny de 2010. Aixoplugats, tots els assistents a la trobada, sota de la visera, que amb molt bon criteri va dissenyar l'arquitecte de l'edifici que acull l'institut del teatre, hem pogut, malgrat la pluja, pintar la nostra aquarel·la de cada dimecres.
Posted by Picasa

10 comentaris:

  1. Cuando haga mejor tiempo y llegue ese puñetero verano, nos podremos pegar un bañito...no?
    Me refiero en esa magnífica piscina!

    ResponElimina
  2. Realment la plaça que has pintat, mostra l'aigua i els reflexes i fa honor a la pluja d'avui.

    ResponElimina
  3. ¡¡Que cachondo que eres,Joshemari!!..Si no fuera, por los amigos como Teresa...Merces, Teresa. El Joshemari no hi enten gens ni mica de pisci...Perdó, de reflexes.

    ResponElimina
  4. Voy por "impulsos" y ese impulso me hace ver una piscina... Tendré que ir al oculista...

    ResponElimina
  5. Yo de tí no iria al oculista, bien mirado Quizás tengas razón. Parece una piscina, pero OLIMPICA, eh¡

    ResponElimina
  6. quant de catxondeo! però si ho era una piscina! amb modificació: teatral, a mí m'apasionan aquest reflexes, sigui dit

    ResponElimina
  7. ayyy ayyy este Joshemari, jo crec que t'ha quedat molt bé Antoni, a més a més si plou hi ha que posar els reflexes, si senyor.

    ResponElimina
  8. l'aigua del terra , ere el regal per pintar en un día de pluja . Ho vas veure clar , pro amb l'aquarel.la , i ho dic mer mí, crec que hem de saber trobar el moment de dir : " ja no faig més pincellades " !

    ResponElimina
  9. Avui ha estat una autèntica borratxera de reflexes, 'a ver quien dá más'. Ademés ha estat un dia d'exàmen amb tema únic, i trobo que n'has sortit amb molt bona nota.

    ResponElimina
  10. ¡Merces a tots! Veig que aixó dels reflexes,es una questió perceptiva molt personal. Aprofitant que la previsió metereológica es favorable a seguir pintant reflexes d'aigua,tindrem oportunitats per practicar,a més estic fent un curset acelerat de pintar personatges amb paraigüas.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.