dimecres, 2 de juny del 2010

dc 2 juny Montjuïc


Aquarel·la damunt paper Canson 300 gmq 100% cotó
20x17cm.

6 comentaris:

  1. Muy bien Jordà. Ya te lo comenté in situ.
    Hay una secuencia en la película de Diego, donde se te ve pintando y veo en las escalinatas, mucha agua... que discurre hacia abajo... y me hace pensar varias cosas:
    Que la fuente de Monjuic había tenido un escape, o que tuviste una necesidad imperiosa..., o solamente es esa agua que tanto necesitas para pintar y que en Terrassa nos estuviste regando a todos???? Dime! dime!
    Un beso.

    ResponElimina
  2. pues sí con el video! por cierto esta vez me llenaro la botellita en el bar, cuando hay necesida de agua y sin recursos para ello, sí que un buen pis me saca de apuros, ni la primera ni la última vez, va estupendo, apunta
    un beso

    ResponElimina
  3. Gracias Jordá, lo he apuntado!! Gracias!

    ResponElimina
  4. M'agrada Teresa, no entenc gaire els estils que segueixen aquesta línea peró lo teu ho trobo molt original i creatiu i a més saps combinar molt bé els colors.

    ResponElimina
  5. ai, ai, no costa gens d'interpretar les obres que faig amb vosaltres, són d'igual mímesi, això del color és la meva faceta plàstica i també el sistema representatiu, haig de disfrutar o patir molt pintant, us agraeixo la vostra col.laboració, tant per fer-me companyia com per explicar-me què hi trobeu de bé i de mal fet
    gràcies a tots

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.