dimecres, 30 de juny del 2010

Jardins del Teatre Grec - Barcelona


Aquarel·la de 34 x 24 cm Paper Lana de 300 gr. gra fi.
Avui ens hem trobat en els jardins de Teatre Grec. El matí ha estat esplèndid tant en l'aspecte meteorològic com en l'assistència, que va augmentant  dia a dia. Avui hem tingut un espectador regi, l'alcalde Hereu ha realitzat una visita a l'indret i fins i tot ha parlat amb alguns de la Colla i s'ha mostrat gratament sorprès per la presència de tants artistes del pinzell.

9 comentaris:

  1. Rafel es molt millor l´ho que vist al natural amb aquesta foto at perd mol de detall i color. De un tema mol minço has tert una gran aquarel.la

    ResponElimina
  2. tot i que díu el jordi això que et perd, penso que és una aquarel:la fresqueta, d'un teps d'estiu, superable però acollidora
    tonet
    ja vindré

    ResponElimina
  3. Hola Rafael, estoy totalmente de acuerdo con lo que dice Jordi Goicoechea. La obra que vimos, no tiene nada que ver con esta. No digo que esté mal, todo lo contrario y me sigue gustando mucho, pero después de haber visto y saboreado mientras la estabas pintando, encuentro que se nota un cambio destacable. Precisamente lo que más destacaba era esa luz que te quedó en el tejado y suelo, después de oscurecer la pared. Todo eso se pierde ahora. No sé qué ha pasado, pero tendrás que volverla a fotografiar y volverla a enseñar.
    Un abrazo

    ResponElimina
  4. Hola amics i amiga, teniu raó amb el que dieu, la foto inicial no és fidel a l'original, vaig fer el possible perquè ho fos però no ho vaig aconseguir. L'he repetit i l'he substituït, em sembla que ha millorat, no és l'original, però després de passar per dos filtres com són: la càmera i després l'ordinador, és molt difícil mantenir-ne la frescor i els colors. Imagino que tots som conscients d'aquest problema.

    ResponElimina
  5. Hola Rafael, ja t´ho vaig dir "in situ", m´agrada
    molt, i com diuen els companys, em quedo amb "l´aqua" del natural, encara que jo no soc el més
    indicat per criticar-te las fotos, je je.
    UNA ABRAÇADA!

    ResponElimina
  6. Hola Rafel, lo importante es que el original sea mejor que la foto, y no al revés!
    Y lo digo porque tuve ocasión de ver tu acuarela in situ.
    Enhorabuena por tu excelente trabajo.

    ResponElimina
  7. Rafael! megusta muchisimo, lo de Serrat te ha ido bien por lo de las musas,Felicidades, un abrazo.

    ResponElimina
  8. Pues jo, no sé perquè, no vaig veure l'original, ni recordo la primera foto, així que em quedo amb aquesta. M'agrada molt aquest multicolorisme -paraula no sé si inventada- que li has donat al fullam, per intentar fugir dels maleïts (?) verds. Com ha dit no sé qui, haurem de tornar-hi perquè el lloc dona molt de sí. Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Hola a tots, moltes gràcies per dedicar els vostre temps a la crítica - que jo penso que sempre és constructiva - de l'obra dels companys. Crec que és una manera de treure a la llum tant els defectes com les virtuts i per tant d'ensenyar i aprendre al mateix temps i d'una manera col·lectiva.
    Una abraçada a tots i totes.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.