dimecres, 16 de juny del 2010

Jardins de la Universitat de Barcelona


Aquarel·la de 26 x 34 cm. Paper Lana de 280 gr/m2. gra fi.
Avui tot i que han faltat alguns dels habituals, gràcies a la incorporació de nous elements, hem sigut una trentena d'aquarel·listes escampats pels diferents àmbits de la Universitat de Barcelona. L'ambient ha estat magnífic, no obstant el més significatiu de la jornada d'avui ha sigut la magnífica exposició de treballs que hem muntat en el bar estudiantil tot aprofitant un prestatge que hi ha a tot el llarg de la paret del local. Ha estat espectacular, i el personal aliè que no sabia què és el que passava.
Una altra pàgina a afegir a la, tot i que modesta, història de la "Colla dels dimecres"

8 comentaris:

  1. Clara i neta. Molt logrades les ombres de la casa i el terra.

    ResponElimina
  2. Te ha quedado muy bien y luminosa esta acuarela de los jardines de la Universidad, aunque parece hecho en el campo. Parece mentira encontrar esos pequeños oasis en el centro de la ciudad!

    ResponElimina
  3. Yo he escrito en mi blog, que me cuesta decir que he pintado en los jardines de la Universidad, porque el resultado ha sido un paisaje. Creo que a ti te ha pasado algo parecido, quizá menos acusado que en mi caso, pero es una buena acuarela y eso es lo importante.

    ResponElimina
  4. les ombres són exquisides, tot coordina i dona joc a un bon resulta, a mí sí que em recorda els jardins UB, felicitats

    ResponElimina
  5. Hola Rafel, sempre et dic el mateix, m'encanten els teus verds!!

    ResponElimina
  6. Un magnífic joc de llums i ombres, Rafel. Felicitacions!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots, sou fantàstics!!!
    Una abraçada (de un en un, que tots a l'hora no hi arribaria)

    ResponElimina
  8. Et fel-licito Rafael, es una aquarel·la molt maca, no amb sorprent perque ja ens tens acostumats a aquesta calitat tant bona peró sempre disfruto amb els teus treballs.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.