divendres, 18 de juny del 2010

¡¡HORRIBILIS OPUS MEI !!
Posted by Picasa

6 comentaris:

  1. jajaja!! què en som de murris!! no oblidis que estem a corpus, quin honor li has fet!, per cert, el primeríssim pla una excel.lència, bon contrast de complementaris, sí senyor un 10
    tonet antihorribilis!!

    ResponElimina
  2. ¡Jordà Vitó! De bó de bó que vaig estar a punt de no penjar l'Opus Mei, no tant horribilis segons les teves paraules, les quals agraeixo moltissin.
    L'aquarel·la a sofert una metamofóssi. A l'arribar a casa vaig rentar completament l'edifici del darrera, afegint-li un pis d'alçada(sensse permís municipal)i vaig treballar el "primerissim" pla que t'agrada tant i la massa forestal.Si vols comparar-lo,amb el fet in situ,mira la 1ª foto,a l'esquerra. De la cola que li vaig treure al paper de tant rentar-lo ja en parlarem un altre dia.¡TONETS!

    ResponElimina
  3. sí, visualitzat, millor aquest, tot i que allò de l'edifici em costa de creure, tot i la perspectiva, mira, em quedo amb el corpus i els complementaris ok!
    tonet

    ResponElimina
  4. M'agrada Antoni, potser te una mica massa de protagonisme el color vermell de les flors peró el dibuix i el conjunt el trobo bé, especialment la part d'abaix.

    ResponElimina
  5. Merces Lluís,de mica en mica, amb les critiques(constructives)i veïent com treballeu tots plegats,espero anar millorant.Fins dimecres.

    ResponElimina
  6. Me quedo callao! que es mejor! Ya lo habéis dicho casi todo, entre la Jordà y tú!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.