divendres, 11 de febrer del 2011

m'hi trec el barret!!

Va ésser un dia excelentment aquarel·lístic: aigua/color a dojo, us haig de felicitar en majoria, molt bé!! hi ha obres de gran pragmatisme aquarel·listic que no sempre surt, excel·lent!!!!
la meva acuarel·leta reposa en pau al fons de la paperera del meu taller (RIP), malenguanyada estàtua de l'estrella! tan bonica ella!!
ja vindràn dies millors, oi tant!
tonets x tots

3 comentaris:

  1. Mala estrella és el que debies de tenir per tirar la gorra al foc, vui dir l'aquarel·la a la paperera. Segur que no n'hi havia per tant i tu te la vas mirar amb mals ulls.
    Endevant, mai enrera. Petonassos.

    ResponElimina
  2. Pues jo crec que l'estatua no estava tant mal, potser tindrías que haver tirat a la papelera, només el fons que es lo que desentonava una mica.
    Perqué no la reculls, le retalles com tú saps fer i l'enganxes a un altre fons ? Veurás com així t'agrada. A mí, l'estatua em va agradar!!
    Tons!!

    ResponElimina
  3. teresa, de mala estrella en portem tots a dins, no, era obra dolenta dolenta, gràcies intentar ajudar, però no! s'ha d'ésser honest amb un mateix, el narcisisme no em va, i n'hi ha que s'ho creuen, he! jejeje q els vagi bé! tonetsssssss

    aiiiiiiii senyor!! què em demanes muntanyá! sóc rotunda i contundent, encara no te n'has adonat? si no la vaig estripar davant de tothom va ésser per evitar que algú la recollís i enganxés (m'ha passat, eh) potser aquest dimecres hi torno i la faig de nou, no serem gaire lluny, però si plou, nanai!!
    tonet guapu i gràcies pels ànims

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.