dijous, 28 de febrer del 2013

Sant Andreu

                                              Carrer Dr.Baldiri Juvany / carrer de la Fábrica

17 comentaris:

  1. Mira Boro, la acuarela está magníficamente hecha. En eso no te discuto, incluso has puesto el elemento humano que le quita frialdad. Lo que la encuentro es: excesivamente geométrica. Parece hecho con escuadra y cartabón. No hay fallos destacables.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joshemari, gracias por opinar que no hay fallos destacables (¡uf!) . Geométrica si que lo es pero sin usar ni escuadra ni cartabón, solo uso un regle con el cual trazo las horizontales, las verticales y las diagonales, a ojo, eso sí.

      Elimina
    2. Siendo como soy republicano, prefiero usar el nombre de "tornillo micrométrico"

      Elimina
    3. Perdón, quería decir, calibre o calibrador. El tornillo micrométrico es el "palmer".( lo que uno pierde, tras ocho años de jubileta)

      Elimina
  2. La acuarela me gusta y además has puesto alguna mancha por ahí bastante interesante. Creo que el hecho de instalas a la señora en primer término impide ver la intención de la perspectiva que a mi también me gustó mucho, es una esquina atractiva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies tocaio. Pot ser que sí que la senyora graçoneta estigui massa centrada en el vertex de la perspectiva. els vostres comentaris ajuden molt a corregir errors. Merces.

      Elimina
  3. Bona feina BORO ! La senyora potser hauria de fer una mica de dieta, i els propietaris de la casa rebosar i pintar les parets. Aixo ens simplificaría força la feina als pintors. Una abraçada !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Quim, La senyora va comentar-me que feia dos díes que habia començat un regim d'aprimament, per tant encara no li ha fet efecte. Referent a la casa, sembla que està destinada a ser enderrocada aviat. fins dimecres.

      Elimina
  4. M'agrada la teva acuarel-la molt fresca i els arbres del darrere tenen unes tonalitats que m'agraden molt.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mercés Mª Dolors, Potser que els arbres siguin el motiu de la frescura de l'aquarel·la, ja que estan menys treballats que la resta. Petons.

      Elimina
  5. Segueixes fidel al teu estil,la qual cosa sempre es interessant,
    i et portará allá on tu vols.
    En aquest treball ,en concret, t'has esplaiat, amb éxit, amb el segon terme
    i en especial el celatge, formidables ambdós.
    Veig que la FAMILIA ja es torna a reagrupar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La fidelitat és un, podríem dir ,dels meus principals defectes. ¿on em portarà? El celatge va ser el que primer vaig fer , i el segon terme va anar de poc que no el fes. De la família ,no coment. Una abraçada.

      Elimina
  6. M´agrada molt l´indret triat, molt interessant el tractament de l´arquitectura, el fons i el cel. Crec que potser la figura del centre trenca la magia del fons, es massa contundent, no tant pel volum sino per la posicio massa centrada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'indret és molt pintoresc, a pocs metres estaven pintant la Mª Dolors, L'Antoni Fernandez i en Diego Arias. Sant Andreu no t'he l'acabes. Gràcies pels teus comentaris. Fins la propera setmana, petons.

      Elimina
  7. !Que obediente que eres y que buen compañero" te dijeron que faltaban figuras y..!Hala! a ponerlas y además bien, ¿Lo ves como no es difícil? Puede que sí que la acuarela sea muy geométrica pero queda bien situada y aparte del dibujo geométrico, está muy bien pintada, nada hombre que me gusta y que veo con agrado que vas hacia adelante.
    Abrazos

    ResponElimina
  8. Querido Domingo, Mas que obediente... Prefiero que me reclameis figuras´que me critiqueis que pongo demasiadas ventanas, ademas és más divertido dibujar "ninots". A ver si agarras por el cuello al meteòrologo de turno i le obligas a que vengan de una vez los calores, i te vemos por aqui. un achuchon bien fuerte.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.