dijous, 28 de febrer del 2013

Mercat de SANT ANDREU. Barcelona
Aquare.la.

Aquest mercat tant suggestiu per les arcades i els efectes de llum es un espai ideal per practicar la pintura al natural. M-ho he pasat be, encara que el fred apretava i les quatre gotes de pluja que han caigut han fet el seu efecte.

15 comentaris:

  1. Preciosa aquarel.la. Malgrat les quatre gotes de pluja, has aconseguit un magnífic efecte de llums i ombres. Els cotxes i les persones, de nota!

    ResponElimina
  2. Tema difícil amb cotxes i gent però has aconseguit uns tons bonics i unes llums excel·lents.

    ResponElimina
  3. Muy buena Quim!! Me gusta mucho. Me gusta como mezclas ese ambiente real de la calle con los detalles del lugar y luego le añades el factor humano poniendo gente. Una combinación, para mi, perfecta. Enhorabuena!
    Una preciosa acuarela!
    Un saludo.

    ResponElimina
  4. Un par de coches, una fachada, otro par de arcos y algún personaje han sido suficientes para interpretar el ambiente del mercado. Los tonos han influido y la ejecución han decidido. Muy didáctico. Me gusta mucho

    ResponElimina
  5. Opino el mateix del que diu l'Antoni Harnández, els quatre elements de l'escenari, més els personatges i el parell de cotxes són suficients per donar vida i personalitat al teu treball. Excel.lent!

    ResponElimina
  6. Que te voy a decir...Quim. Tu planteamiento del tema antes de pintarlo, es donde demuestras que sabes representar el tema con fuerza y convicción.
    Enhorabuena.

    ResponElimina
  7. Senzillament senzilla, però el resultat impactant. Com deia no sé qui "lo bueno si breve, dos veces resultón".

    ResponElimina
  8. Quim; este es un buen ejemplo para mostrar que con unos pocos trazos de color logras el ambiente y una acuarela de maravilla.

    ResponElimina
  9. Sintetitzada, excel·lent coneixement de l'ofici i domini de l'aigua.
    Valors, tots ells, per fer una gran obra.

    ResponElimina
  10. Gracies a tots per els comentaris. En aquest cas la simplificació no es merit meu, es que ni hi havia res més ! i encara em vaig tenir de inventar un cotxe, el de la esquerra, , que em sembla que hi sobre ( un company m-ho va fer veure, amb raó ).
    També una persona que s-ho mirava em va dir: "los coches te los has inventado" jo li vaig contestar: "estaban pero se han ido" y ell amb tota la logica del mon va i em diu:¡PUES BORRALOS!
    La veritat es que la acuarel.la no es gaire bona, peró em vaig divertir molt pintant-la.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  11. quim, que puedo decir de tu acuarela por lo pronto antes de empezar ya sabes lo que quieres hacerlo y te planteas como hacerlo y el resultado salta a la vista, pocas manchas que dicen mucho y bien, buen trabajo

    ResponElimina

  12. QUE BUENO ERES QUIM, ME HABRÁS DE DAR UNAS CLASES DE COCHES, TE HA SALIDO UN TRABAJO DE COJ... TE FELICITO UN ABRAZO.

    ResponElimina
  13. Estupenda acuarela, tal como nos tienes acostumbrados, no se si nos conocemos personalmente, sino es así espero que la ocasión no se demore, me gusta tu estilo
    Abrazos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que nos conocemos, ya tendremos ocasión cuando no haga tanto frio de charlar. Muchas gracias por los comentarios. Un abrazo

      Elimina
  14. Quim , M'agrada mes la pintura que has presentat que quan l'estaves pintan. Ara enteng més els blancs .De tota manera , la del segon dia , més contrastada de tons , em va impresionar especialment

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.