dimecres, 13 de febrer del 2013

Esglesia de Sant Andreu de Palomar. Barcelona.


Avui feia un dia fantastic i he tingut temps de fer dues aquare.les.
 

 
Plaça Orfila. Sant Andreu. Barcelona.

12 comentaris:

  1. Primera: un contraluz de lo mas interesante y potente.
    Segunda: mas suave y sutil, me gusta mucho el cielo!

    ResponElimina
  2. Las dos me gustan la primera más equilibrada y más "trabajada" tiene una potencia y contrastes propios del estudio previo y la frescura de la ejecución suelta pero estudiada, cada pincelada y mancha en su sitio. Para mi la mejor. La segunda es más fresca, más desenvuelta y eso le da un encanto particular. Muy buenas las dos.

    ResponElimina
  3. Te felicito, máster!!
    Hay que reconocer que nos llevas mucha ventaja y siempre es una gozada ver tus trabajos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que vá ! lo que pasa es que apreciamos cualidades en los demás que creemos no tener y vemos nuestros defectos con lupa de aumento. Hoy por ejemplo la tuya es muy, muy buena, pero seguro que tu le ves algo que no te gusta. A todos nos pasa, supongo. Pero en todo caso gracias por el piropo. Es un placer poder compartir mañanas de pintura con vosotros, cada miercoles intento aprender algo al ver vuestros trabajos.

      Elimina
  4. Sí, que és veritat. Sempre apreciem les virtuts del demés que creiem que nosaltres no tenim... i que ens voldria tenir. Una sana enveja. T'envejo les virtuts de les teves "taques" de pinzell.

    ResponElimina
  5. Joan Mª: Tenen molta força i són molt novedoses, particularment la primera.

    ResponElimina
  6. Respecte al comentari que fas de la meva aquarel.la, quan dius que: "el triangle clar de sota la cúpula de l'església li fa un efecte estrany", tens tota la raó. De la foto on vaig treure la imatge hi havia una certa confusió en més d'un punt, vaig interpretar malament la paret, que sí que era inclinada, però hi vaig posar alguna cosa que no hi era i ha quedat forçat i estrany. Procupat a voltes per "la realitat", més d'un cop hauria de tirar per la feixa del mig i plasmar "l'efecte" més que l'objecte. Ja n'aprendrem! Gràcies pel comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho fas lo de modificar la realitat. Ets un punyatero, has canviat la perspectiva de la pared de la esquerra de una manera magistral.

      Elimina
  7. Quim, esa primera acuarela a contraluz es una delicia contemplarla. Has sabido componer una torre bastante insulsa, con un efecto de luces y árboles medio insinuados que la hacen una bella acuarela. Te felicito!
    Un saludo.

    ResponElimina
  8. Tens una manera de tractar l'aquarel·la que ja m'agradaria a mi. Les taques, els colora, la síntesi.
    Una meravella.

    ResponElimina
  9. Me caigo de espaldas con la boca abierta, joe, que bueno eres Quim, te felicito por las dos.

    ResponElimina
  10. Estupendas las dos. Quien sabe, sabe !
    Te felicito

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.