dimecres, 6 de febrer del 2013

El mercat del Clot

Avui, penso que el termòmetre ha batut el rècord (per baix, lògicament) perquè refurull el fred que fotia.  M'extranya que els personatges que hi surten es puguin aguantar drets.

9 comentaris:

  1. Xevi,
    ets un valent, i bona aquarel·la, com sempre...

    ResponElimina
  2. A més de les meravelles que fas lo que més m'agrade de tu es lo be que t'ho passes. La font casi no es veu però hi es, i es que la Consol va dir, "si hi poses la font no es veurà" tenia raó, però lo que no va pensar es el plaer que vas tenir de pintar-la. La façana del mercat es extraordinària, et felicito. Es una gran aquarel.la com totes les que pintes.

    ResponElimina
  3. Tu sempre tan optimista. La font, és cert, hi és, però em vaig deixar el rajolí d'aigua que en brollava. Gràcies pel teu comentari.

    ResponElimina
  4. Xevi, aquesta em sembla millor que la de la setmana passada. Al menys l'enquadrament sobre el mercat és més interesant. M'agrada el teu toc de pinzell i l'efecte colorista i amable que traspúen els teus treballs. Felicitats! El teu comentari sobre el fred que fotia em dóna peu per a excusar-me: tragino un constipat de temporada i per això he fet campana aquest dimecres. A jutjar pels treballs posats al Blogg, els valents us heu superat.

    ResponElimina
  5. Penso que vas fer ben fet, perquè d'altra manera el teu constipat hagués arribat a la categoria dels de "colló de mico". Gràcies pel comentari.

    ResponElimina
  6. Xevi, así como algunos suprimen muchos detalles, tú, los pones todos y te queda una hermosa acuarela. Muy lograda a pesar de lo dificultoso del tema. Hay algo difícil para ti?
    Te felicito!
    Un saludo

    ResponElimina
  7. Muy buena! Xevi.
    El dibujo y el color son excelentes.
    Enhorabuena!

    ResponElimina
  8. Xevi felicitats per aquesta aquarel.la malgrat el fred i el vent.

    ResponElimina
  9. El frío no fue obstáculo para lograr una buena y trabajada acuarela te felicito por ello y por el espíritu de trabajar con el frío.
    Abrazos

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.