dimecres, 5 de febrer del 2014

Panoràmica

                                           Entre la Creueta del coll i el Parc Güell

8 comentaris:

  1. qué bien trabajados los contraluces de los cipreses y el primer plano. El otro día presentaste unas texturas en los troncos, formidables. Hoy estos estudios de luces. Muy bien.

    ResponElimina
  2. Sota la protecció,com molt bé es veu a l'horitzó, de la llum del Pare Etern, has fet una aquarel-la molt ambiciosa, et felicito, la llum de Deu encomana desitjos.
    Atrevida, difícil i molt currada... Potser la cort de guardians grisos, prop del mar, es fá notar massa, ara que, amb la que cau, poser sí que cal vigilar força.
    Amic BORO .... está molt bé.

    ResponElimina
  3. Et faltan tres cases a la esquerra , molt bé Antonio

    ResponElimina
  4. Como dice el Ilustre, has recibido la bendición del de arriba, que te ha iluminado en la confección de esta acuarela. Está muy bien, amigo Boro!

    ResponElimina
  5. Anet: Muchas grácias por tu comentario.¿ Nos veremos el próximo miercoles?

    Jose Luis: Pels teus comentaris dedueixo que t'agrada la forma que pinto la "floresta" Cipresos en contrallum, textura dels troncs de l'altre dimecres.etz. . de totes formes procuraré anar-me millorant. Mercés i fins dimecres.

    Antoni,Tocaio. Ets un bon amic , que junt amb la resta de la colla , feu que la il·lusió no afluixi. una abraçada.

    Fernando: Deixa tranquil al Pare Etern que no s'hi fica en aquestes banalitats artístiques, En un instant del matí, sols un instant. vaig veure la llum.. dels raigs solars que es filtraven a traves dels nuvols, i vaig dirme; A veure si ho sé pintar, . Si alguna vegada fem una sortida nocturna a Montjuïc davant del palau nacional, penso pintar peti qui peti els focus que surten del darrera que van de BAIX cap a dalt. Ets capaç de dir. a leshores, que aquesta llum surt del Maligne. A banda de tot el que s'ha dit. prenc nota sobre tot, el referent als guardians de la costa que porten un uniforme massa fosc Mercés pels teus sucosos comentaris.

    Jordi: Va mancar-me paper i a més ja vas pintar-los tu. Fins dimecres.

    Joshemari: Para hacerte justicia,i sepa todo el mundo, que no has plagiado el "acudit" del ilustre. He de decir que ya se te ocurrió en el bar cuando quedábamos cuatro gatos. Añadiré para ser exactos, que me insinuaste que faltaba el triangulo con el ojo dentro, simbolo del HACEDOR. Gracias por tus ánimos. Fins dimecres.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.