dijous, 6 de febrer del 2014

La Teixonera

Gracies a l'organització de La Colla , conec barris a on no havia estat avants . I tots son diferents i interessants ! .
La pluja ens va fer plegar massa aviat . No portava el mòbil .. i vaig tindre que finalitzar aquesta postaleta , de memòria . Com diu l'Antonio Borreguero : "
la pròxima pintura serà millor "

10 comentaris:

  1. Esos preciosos nubarrones que has pintado, ya presagiaban la lluvia...
    La acuarela es sencillita. Y tal como dices, gracias a la colla, no solo conocemos cantidad de lugares de Barcelona que no habríamos conocido, sino que nos nos damos cuenta que en cualquier rincón hay composiciones, "con sus atractivos" para ser pintados. Construcciones sin armonía pero muy hermosos para trasladarlos a un papel, lienzo o incluso a la fotografía. O, es que sólo son pintables las cosas bellas?
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Aleix, costa molt arrossegar l'inspiració fins a casa, es com els néts, quan et distreus, ja han fotut
    el camp, ella és d'aquelles de "aquí te pillo, aquí te mato" no afluixis la guardia.
    Com que la próxima serà millor, ja la veurem.

    ResponElimina
  3. Aleix ,gràcies pel teu comentari en que veus en la meva aquarel.la una mena d'estil naïf. No era la meva intenció, la pluja va fer una barreja de colors i va sortir el que va sortir. La teva té una composició molt bona, molta llum al primer pla i uns colors molt bonics .. i com a comentari diria que el cel una mica mér clar el diferenciaría una mica més de la muntanya, i pot ser, guanyaría en profunditat, però està moltbé.

    ResponElimina
  4. Aleix solo con la pared de ladrillo y su sombra, ya puedes estar satisfecho!!

    ResponElimina
  5. El tema efectivamente era este. Yo soy testifgo, porque me instalé en la fila de detrás. Buen trabajo.

    ResponElimina
  6. Joan Mª: A la teva obra si plasma tota la inclemència del dia. Felicitats¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  7. Moltes gracies per els vostres comentaris . Son part de la gran lliçó de pintura que rebem cada dimecres! Joan , m'agrada molt la pintura naïf perquè es autènticament desinhibida , tota naturalitat cercant imatges agradables , sobtans.. que es el que tots busquem amb la pintura . Per això em va agradar el teu treball . El comentari que em fas sobre el cel de la meva pintura , es totalment encertat . Tenia un cel embromat que m'agradava molt , i el vaig carregar massa . La muntanya de l'horitzó devia ser mes fosca que el cel ..pro si era massa fosca no quedava allunyada ..i tot aquest dilema .. va quedar trencat per la pluja ! Una pintura per passar pàgina

    ResponElimina
  8. guapa i a sobre has reflectit el dia tant rufol que feia.

    ResponElimina
  9. Con esta acuarela te has escapado un poco de tu estilo mas suelto y está muy bien.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.