dimecres, 12 de febrer del 2014

Barcelona des del mirador Virolai


Aquesta vista de Barcelona vaig intentar de fer-la el darrer dimecres (5-2-14), però la pluja amb premeditació i traïdoria m'ho impedí. Avui, que el dia era esplèndit, l'he pogut dur a terme. M'ha agradat que just darrera dels xiprers del primer pla sorgissin també al seu darrere les dues torres de la Sagrada Família. No endebades Gaudí s'inspirava contínuament en la natura per tal de bastir la seva obra.

7 comentaris:

  1. Xevi, la de hoy me gusta y está bien definida, pero las manchas que quedaron del miércoles anterior, son super atractivas.

    ResponElimina
  2. No sabria dir-te si en aquest cas la natura ajuda o mes aviat distorsiona una mica el paisatge. Però esta molt ben pintada, com sempre en el teu cas. La del altre dia te una aire abstracte extraordinari.

    ResponElimina
  3. La comparança entre estils és aquell debat que sempre diem: més estilitzat, més sintètic, més insinuat?… o tot plegat més definit, més "dibuixat", més precís… Sigui com sigui, ho fots molt bé.

    ResponElimina
  4. Te felicito: has conseguido representar perfectamente la ciudad y sobre todo el aire y el cielo.

    ResponElimina
  5. Senyor Xevi, jo m'apunto a la primera. Mes abstracta. Ja m'agradaria a mi...

    ResponElimina
  6. Buena! Xevi. El fondo de la ciudad esta muy conseguido.

    ResponElimina
  7. A mi también me gustaba la primera y la hubiese dejado tal cual, pero reconozco que la segunda está muy bien trabajada y lograda.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.