dimecres, 21 de juliol del 2010

A prop de l'església de St.-Just


Faig aquest primer enviament de prova a veure què us sembla...

5 comentaris:

  1. Primer que res: Benvingut al bloc. Respecte de l'aquarel·la, m'agrada molt la sensació de llum i ombra en l'edifici, però no tant els fons de les finestres. No has d'utilitzar mai negre per fer hombres i en aquest cas encara es veuen més fora de lloc per comparació amb la suavitat de l'ombra general. La questió dels verds ja és una altra història, perquè és la pesadilla de molts aquarel·listes. O sigui que... paciència.
    A reveure.

    ResponElimina
  2. Muy bien Antoni. Me gustan esas sombras y esa luz. Lo del negro te ha salido porque has utilizado el rotulador y luego pintado. Bueno, tampoco queda mal. A mi, lo que me molesta es ese verde...
    El conjunto queda muy bien.

    ResponElimina
  3. Bienvenido al blog, pintar en la calle es dificil, pero muy divertido, veremos mucho trabajos tuyos en el blog y cada vez mejores

    ResponElimina
  4. em sembla fantàstica! m'assòcio a les finestres negres amb allò que diu rafael, però tot i així aquest negre em suggestiona, francament la trobo bona i el verd... joshemari un beso por detectarlo!
    apa tonets a tots i amunt l'aquarel.la bonica, sí

    ResponElimina
  5. Benvingut, Antoni ! M'agrada l'aquarel.la . Potsé sería bo enfosquir més el fons per diferenciar-lo de la barana de l'escala més anterior..

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.