dijous, 8 de juliol del 2010

La marató pictòrica a Montjuïc

paper Arches 300gr, gra fi, mida 28x38cm

paper Arches 300gr, gra fi, mida 38x28cm
Aquestes son les dues coses que vaig fer ahir, la primera al matí als jardins del Grec (repetint el tema de la setmana passada però des d'un altre angle) i la segona a la tarda, als jardins del Palauet Albéniz.

7 comentaris:

  1. Molt be, sobretot la primera aquarel·la m'agrada força.

    ResponElimina
  2. de les dues em quedo amb la segona, menys mal! així no haurem de fer esgrima amb la teresa, el pi el trobo fenomenal sobretot la copa, visca el pi! sense desmereixèr la composició, sobretot la glorieta tan formosa
    tonet

    ResponElimina
  3. Crec que a mí amb toca desempatar, ho sent'ho Teresa, soc de l'opinió de la Teresa, de la Jordá vui dir, perque m'agrada més la segona, la primera també m'agrada peró crec que li faltaría algun contrast, la segona tot i que
    potser es masa débil l'hombra del arbre i massa negre els fosc d'entre les columnes, m'agraden més els arbres i sobre tot la composició del dibuix. Et felicito Albert, segueix així !!

    ResponElimina
  4. Molt bé Albert! m'agraden les dues, ala!
    crec que has aprofitat molt be el dia.

    ResponElimina
  5. Preciosas acuarelas. Me gustan las dos. Felicidades.

    ResponElimina
  6. Albert me gustan las dos estan muy bien son estupendas, pero estoy de acuerdo con Luis te falta la valoración de los contrastes, la primera, tanto lasombra del verde como la de la casa, en mi opinión habrian de ser mas oscuras, azul ultramar y carmin con mucha agua una pasada y si no queda bien co una dos pasadas pero ya te digo muy aguada,la de la tarde habrias de quitarle importancia al negro del fondo y oscurecer el arbol que hay detras del tronco solo la mitad izquierda y todo el tronco con los mismos colores que te he dicho antes, es mi opinión si tu crees que no, me perdonas y hasta el miércoles, un abrazo.

    ResponElimina
  7. Albert estic d´acord amb el Diego, una mica mes de contrast, tens una paleta molt encertada

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.