dijous, 8 de juliol del 2010

Jardins del teatre Grec - Barcelona - II

Aquarel·la de 37 x 27 cm. paper Lana de 300 gr. gra torchon.
Avui ha estat un dia atapeït. El matí tornàvem al Teatre Grec, indret que té molts atractius que inviten a pintar i que a més a més vam considerar que era un marc molt adequat per a rebre a un col·lega, també artista de l'aigua, que feia ja dies ens havia anunciat el seu desitg de visitar-nos. Es tracta d'un artista brasiler que després d'una estada a França amb motiu d'unes classes que hi va impartir, va manifestar el seu desitg de conèixer de prop als components de la Colla dels Dimecres. Es tracta d'en Fàbio Cembranelli, que acompanyat de la seva encantadora esposa Flávia, va presentar-se amb els estris de pintar, i no solament va fer-ho sino que, acompanyat sempre per Flávia, van fer l'aperitiu, van dinar i es van quedar a pintar per la tarda en el Palauet Albéniz, al qual vam poder accedir-hi gràcies a les gestions de la companya de l'Agrupació Montse Carreras. Però això és tema per a un altre moment.  

5 comentaris:

  1. Molt be el tema, l'enquadrament i les ombres

    ResponElimina
  2. Aquest angle em sona! Però tu has fet molt ben fet de simplificar el tema i no complicar-te fent el restaurant. M'agrada molt com has resolt les flors del primer terme. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Rafael! un excel.lent alt en els verds! quin goig que fan!!
    tonet

    ResponElimina
  4. M'agrada molt Rafael, veig que l'hi has donat uns tocs de llum que hi faltaban i ara ha quedat molt bé. Perqué no penges també l'altre que vas fer a la tarde ? en directe era la que m'agradava més i ara que aquesta t'ha quedat tant bé, les dues ens farian disfrutar molt a tots.

    ResponElimina
  5. Tiene todos los ingredientes de una buena acuarela. Te felicito!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.