dijous, 8 de juliol del 2010

El Tibidabo des del Palauet Albéniz - Barcelona


Aquarel·la de 27 x 37 cm. paper Lana de 300 gr. gra torchon.
Tal com deia en l'anterior posta, després de dinar vam anar a visitar i pintar
els jardins del Palauet Albéniz, una meravella més de tantes que tenim a Barcelona, i que possiblement hagi passat desapercebuda per a molts dels que vivim als voltants i potser també per a molts dels barcelonins de total la vida. Jo haig de reconèixer que és la primera vegada que he tingut aquest privilegi, cosa que haig d'agrair a l'atenció que ha tingut amb l'Agrupació la nostra companya Montserrat Carreras. Quan al tema escollit diré que buscava un indret des del que tingués un punt d'escapament cap a la llunyania perquè no em quedés tancat entre tanta vegetació com hi ha arreu, i vaig veure aquesta vista del Tibidabo al fons entre l'arabesc que formen els troncs dels dos pins i el fanal del primer terme i vaig pensar que ja tenia el quadre mig fet.

12 comentaris:

  1. A partir de ahora habrá que llamarte Don Rafael! porque últimamente estás haciendo unas acuarelas preciosas.
    Saludos.

    ResponElimina
  2. Un enquadrament i una aquarel.la que denotan molt ofici, felicitacions .

    ResponElimina
  3. La del matí està molt bé, però aquesta és superior. M'agraden els grisos de les torres i els verds tan acertats dels arbres. molt bé Don Rafael!

    ResponElimina
  4. Esto es lo que quise hacer yo pero no me salió, Felicidades, un abrazo.

    ResponElimina
  5. Molt bé Rafael !!!.Has aconseguit una perspectiva molt bona, dona molt bé l'efecte d'espai, el color com sempre molt encertat, sobretot en aquets pins de l'esquerre. M'agrada molt !!!
    Felicitats i una abraçada

    ResponElimina
  6. Muy bien, una buena acuarela en su conjunto. Yo encuentro a faltar unas figuras -aún puedes ponerlas, tienes espacio suficiente- que como sabes dan vida y dimensiones a la obra.

    ResponElimina
  7. em sumo amb el raimundo Don Rafal i em trec el barret! quina perspectiva més ben aconseguida! la font és encantadora!
    tonet

    ResponElimina
  8. Rafael, te ha quedado genial!!!! y la luz, perfecta!!!
    Sobre este Palacete, ni había oido hablar de él y llevo 50 y pico años en Barcelona y gustándome la arquitectura!!!! No sabes lo contento que estoy!
    Según, mi mujer, tuvo ocasión de ver una exposición de Dalí en este mismo palacio hace muchos años. Ya lo conocía.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. Perdoneu que no us contesti un per un, però és que jo dec ser curt de feina, perquè necessitaria dies de més hores per a fer tot el que m'agradaria fer, ja que no dono l'abast.
    De tota manera encara que l'agraïment sigui comunitari que consti que esteu presents individualment en el meu pensament.

    ResponElimina
  10. Rafael, me gusta mucho la acuarela de la tarde, los verdes maravillosos y la perspetiva una maravilla, felicitaciones

    ResponElimina
  11. Un enquadrament molt bonic per enmarcar les cúpules del MNAC i la silueta del Tibidabo al fons. Felicitats.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.