dijous, 8 de juliol del 2010

7-7-2010 PALACETE ALBENIZ


No pude venir hasta el mediodía y no puedo opinar sobre la mañana, pero ya me dijísteis que lo pasásteis muy bien, estuve presente durante la comida y por la tarde. Fué una de las salidas que más me han gustado, la comida estuvo muy bien y allí conocí a Fàbio Cembranelli y a su esposa Flávia, tengo que decir que son unas personas muy encantadoras. Flávia y Fàbio, gracias por venir a deleitarnos con vuestra presencia !!!

Por la tarde, gracias a la buena gestión de Montse Carreras, pudimos estar pintando en los jardines del Palacete Albéniz en un ambiente inmejorable con mucha tranquilidad y muy buenos temas para pintar. "Gràcies també a tú, Montse, ho varem passar molt bé !!!"

Pinté la parte del Palacete que adjunto, le he dado unos toques en casa porque hablando con nuestros visitantes, haciendo la foto etc. "gané" más que perdí, bastante rato y no pude terminarlo en el lugar.

23 comentaris:

  1. Muntanñá, sí que ho vàrem passar molt bé, un dia deliciós, ben aprofitat i magnífica companyia, una acuarel.la de somni la teva oi? molt detallista i color exquisit
    tonet guapu,(ens en vem fer uns quants, eh! jejeje)

    ResponElimina
  2. Ara ho veig més acabat, que quan ho vaig veure ahir encara li faltava un bull. Finalment, t'ha quedat molt bé. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Hola Teresa, grácies per el teu comentari, m'alegro que t'agradi, potser sí que n'estic bastant content del resultat, peró no podía ser d'altre manera perque l'entorn inspiraba molt tal com ha succeït a la majoría de vos-altres. En quan als petons, al aixecar-me de la taula, et vas pensar que men-anava i jo com que soc molt "murri" i tú molt maca, hem vaig aprofitar (tinc que aclarir que varen ser a la galte eh? ).

    ResponElimina
  4. Gràcies Alber, tens raó, encara li faltava un bull peró ja el tenía sol-lucionat i pensat a on anirían les hombres i demés, ho vaig tenir que acabar de memoria perque precisament aquet dia m'havia deixat la cámara a casa i no vaig poder fer cap foto. M'alegro que t'agradi

    ResponElimina
  5. Luis admiro tú paciencia y pulso para hacer estos dibujos tan perfectos . Felicidades .MªCarmen

    ResponElimina
  6. Grácias MªCarmen, me alegra que te guste, yo siempre he dicho que me considero más dibujante que pintor, no es paciencia porque disfruto mucho dibujando, y por esto quizás me entretengo demasiado en ello, gracias a los consejos de todos los de la colla, espero ser pronto un pintor además de dibujante.

    ResponElimina
  7. No te has dejado ni una hoja! Lluis.
    Yo soy incapaz de hacer un trabajo así.
    Te felicito.

    ResponElimina
  8. Molt bé el dibuix i la perspectiva, m'agrada molt!

    ResponElimina
  9. Déu n'hi dó la feinada que hi has tingut. Bon resultat.

    ResponElimina
  10. Yo tedoy un diez,felicidades me gusta mucho, un abrazo.

    ResponElimina
  11. Gracias por tu comentario Raimundo. estoy seguro que serías capaz si trataras de hacerlo más dibujado,pero no lo necesitas, tu estilo de dibujo espontáneo y color es buenísimo y no te hace falta cambiar nada.

    ResponElimina
  12. Moltes gracies Cinta, m'alegra que t'agradi, ja saps que el dibuix i la perspectiva es lo meu, ara només amb falta millorar el color

    ResponElimina
  13. Moltes grácies també, Teresa, estic content de que t'agradi el resultat, la feinada no es lo que sembla perque hi ha poc edifici que es lo mes entretingut i bastants arbres que son més ràpits de fer.

    ResponElimina
  14. Gracias por el diez Diego !!
    Como todos, procuro mejorar, he procurado hacer los verdes un poco menos "chillones" que otras veces y creo que así voy bien, el cielo quizás está un poco demasiado saturado de azul, pero bueno...me alegro que te guste así.

    ResponElimina
  15. sí, sí, a la galta eh! que no hi hagi malpensats

    ResponElimina
  16. Hola Lluís, primer que res: PER MOLTS ANYS!!!.
    He esperat a avui per escriure el comentari per poder-te felicitar. Però no et felicito només per això, sino també per l'aquarel·la, que està molt bé de dibuix i d'ambient.
    Jo només et diria que recordis detallar menys el termes mitjans i allunyats. Aquí per exemple potser no caldria dibuixar tant les finestres i les pedres de la casa. És el que jo crec, eh?
    Una forta abraçada (avui per partida doble)

    ResponElimina
  17. Moltes gracies per la teva fel·licitació Rafael, (es que el dia 9 vaig cumplir 67 juliols, "casi ná" i el Rafael que m'aprecia molt se'n ha enrecordat, tinc que dir que l'apreci es mutuo, tots dos haviem compartit classe en el col-legi de petits i després de perdren's la pista molts anys, varem tornar a retrovar-nos amb motiu de la pintura,ens va alegrar molt als dos aquest feliç reencontre).
    Gracies també per el teu comentari, m'alegro que t'agradi sobretot sent l'opinió d'un mestre com tú. Tens raó en lo de no detallar tant els termes allunyats, aixó ja ho sé peró va bé que m'ho recordis perque amb les presses, en els treballs "en directe" en moltes ocasions se m'oblida.

    ResponElimina
  18. Hola Lluis, felicidades por esta bellísima acuarela.
    Parece una acuarela de la época del romanticismo, por allá a finales del siglo XIX. O una acuarela de la escuela inglesa de aquel tiempo.
    Muy de acuerdo con esos jardines, aunque el edificio sea algo más moderno.
    Cuantos detalles!!!!

    ResponElimina
  19. Ah! Perdona, FELICIDADES!!!
    Qué jóvenes, sommos!!!!!

    ResponElimina
  20. Gracias por tu felicitación Joshemari, y tienes razón en lo de que somos jóvenes, al menos en espíritu y con ganas de hacer muchas cosas.
    Gracias también por tu comentario, tienes razón, al detallar tanto parece hecha en otra época, me alegro que te guste pero voy a tratar de modernizarme un poco, como tú has dicho "somos jóvenes" y con un poco de suerte,tengo mucho tiempo por delante para hacerlo.

    ResponElimina
  21. Lluis, ..el que apuntava bé, acaba, millor! et
    feleicito company!
    SALUTACIONS!

    ResponElimina
  22. El felicito per la aquarel.la tan detallada que has fet i al mateix temps com semble que ha sigut el teu aniversari un altre felicitació mes.

    ResponElimina
  23. Gracies Francesc i Jordi per els vostres comentaris, i gracies també,Jordi per la teva fel·licitació per el meu aniversari, al Francesc també perque ja ho va fer en persona.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.