Sempre amb aquella il·lusió...,
les cames no li fan figa.
si home, es en Cambó,
el politic de la lliga.
allà, a la plaça del Pi
tres homes es van trobar,
i si en pintem una, aquí...!!,
i per poc es van gelar.
i doncs tu, que fas aquí ...?
grandíssima begassa
tant roja..., tant cofoïa...
hi ha llocs que et diuen POLLA,
naltres et diem RASCASSA.
El dibuix i color dels peixoas, el domines. El Sr. Cambó, també.
ResponEliminaJoan Mª. Una bona feina com sempre "comestible"
ResponEliminaFernando, o el que quedi de tu despres de la caminata i la congelada, varem arribar blancs com angels i varem acabar pitjor que la rascassa! Pitjor el Cambo que estar com el Ramses!
ResponEliminaEl frío no entumecieron tus sentidos, documental y gastronómica muestra, sigue, sigue...
ResponEliminaUn gran abrazo
Gran colorido en todas, innovadora composición en la segunda y una delicia de acuarela en la "Polla" y no solo gastronómica
ResponEliminaMe gusta la de los tres errantes mosqueteros, muertos de frío y claro, la del pez, enrojecido de ira.
ResponEliminaDibuix , taca i poesía , art en perfecta harmonia !
ResponEliminaÑam!!pintura i poesia hauria de der el pa de cada dia!
ResponEliminaFernando,ets un gení!
ResponEliminacuando lo cocines acuerdate de mi parece que este vivo y por el aspecto que tiene esta para comerlo
ResponEliminaSr.Fernando, la rascassa, el millor peix per fer un gran suquet, que molt a gust es memllarien els tre senyors pelats de fred i el sr .Cambó si pogues. tot una gran festa de la pintura.
ResponEliminaNo sé si ets el millor pintor, però sens dubte ets el millor artista. una abraçada Fernando.
ResponEliminaFas el qué pretens. El peix sensacional
ResponElimina