dimarts, 5 de juliol del 2016

A la francesa

Sento tenir que despedir-me a la francesa. Pensava venir aquest dimecres però em serà del tot impossible per lo que us desitjo molt bon estiu a tots. Que pinteu força.
Agraïexo als responsables de La Colla, la feina que fan, any rera any, per trobar indrets on pintar i sentir-nos a gust. Continueu així, gràcies.

9 comentaris:

  1. Desitjo que el parèntesi sigui per qüestions positives. Literàries, per exemple.
    Novel·les que t'esperen dins la nevera, retocar la biografia novel·lada de Sor Joana Ines de la Cruz (poeta que s'enfrontà a la Inquisició), o altres obres, siguin més gratificants. Ho entenc.
    Bona sort i fins aviat. Un dimecres qualsevol o el dia de sant Jordi.

    ResponElimina
  2. Teresa, te deseo un buen y fructífero verano, te echaremos en falta.
    Un buen abrazo

    ResponElimina
  3. Maite, que tengas un feliz verano, con la familia aumentada. Te queremos en este grupo, además de hacernos disfrutar con esas obras de arte con que nos deleitas. Espero que vuelvas pronto. Un beso!

    ResponElimina
  4. Bon estiu!! Teresa. Un beso y hasta la vuelta!

    ResponElimina
  5. Una superabraçada Tere. Disfrto molt veient les teves obres. Que vagi molt molt be

    ResponElimina
  6. Hola tots i totes, em dic Artur, sóc nou per aquí i tot i haver escrit un correu a Manel no he obtingut resposta i no us he pogut localitzar. Seguint instruccions de Lluís he anat a l'última direcció anunciada, pl. Eivissa d'Horta però no he pogut trobar-vos. Espero que la propera seré més puntual per no estar tan lluny del meu domicili i haver-me perdut i si puguem veure'ns. Estic desitjós de començar a pintar com els nens quan preparen la cartera per al nou curs. Salutacions a tots i totes.

    ResponElimina
  7. Per passar d'artur-off a artur-on et recomano que li enviís un correu electrònic explicant-li la situació. Jo vaig passar cinc mesos en standby fins que, cansat d'intentar-ho per altres vies, vaig fer-ho. Benvingut i ànims!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.