divendres, 3 de juny del 2016

Una modesta opinió

Em sembla una falta de respecta, pels integrants d'aquest bloc, penjar dibuixos i xerrameca que no corresponguin a les sortides del grup. I mes, si tenim en compte que això ja se li ha explicat.
Crec que si algú té tanta necessitat de mostrar el que sap i fa, podria fer-ho en un bloc o espai propi i si algú està interessat en el que fa, segur que el segueix. Si no en té, de seguidors, potser que es plantegi l'interès que el que mostra té pels demés.

9 comentaris:

  1. Teresa, tienes toda la razón. Encima nos da lecciones... De qué? Los que estamos aquí, lo principal es pintar y disfrutar. No a recibir broncas.
    Ya lo sabe y... ahí está! Haciendo lo que le apetece. Esta es la grandeza de nuestra democracia! No escribo más sobre el tema, porque no quiero entrar en polémicas sin sentido.
    Una vez más, digo lo que pienso!

    ResponElimina
  2. Hay personas que demuestran con su actitud, que aunque vivan más de 100 años, jamás se van a integrar en este grupo.
    Y no quiero dedicar más tiempo sobre este tema.

    ResponElimina
  3. Completamente de acuerdo con la opinión de los compañeros.

    ResponElimina
  4. La solución la tiene el administrador del blog.

    ResponElimina
  5. Yo como Benito, completamente de acuerdo con la opinión de los compañeros

    ResponElimina
  6. No hi ha res a fer, es un provocador.

    ResponElimina
  7. A sorollos emesos per laringes inconscients, trompes d'Eustaqui en estat letàrgic. AMEN

    ResponElimina
  8. Molt bé, Xevi, s'entén tot, també estic d'acord amb tots el altres comentaris. No coneixo a aquest senyor en persona, varem tenir una diferència de parers tècnics que l'hi vaig explicar per e.mail quant ell em va enviar la "demostració" de una imatge meva, corretgida digitalment per donar-l'hi més contrast,ja que jo havía comentat al penjar-la, que tenía poca llum. Al comprobar que així no entenía que l'objetíu d'aquest blog era mostrar les aquarel-les lo més aproximadament a l'original i no supercontrastada l'imatge amb el máxim de saturació, pensaba dir-l'hi en persona, però després de veura el seu taran-nà, ja no cal ni em vé de gust parlar amb ell perqué tampoc ho entendría.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.