dimecres, 23 de març del 2016

UN MATI A SARRIA ENVOLTAT D'INFANTS

    A les 10, a la plaça, un ventijol tramuntanal m'ha arraconat a la façana de la Casa de la Vila. Més tard han aparegut un parell de la Colla que ha escollit el mateix tema.
     A les onze, del carrer dels Paletes, ha sorgit una munió d'infants de 6 a 10 anys que, poc a poc, s'han anat interessant per nosaltres. Ha estat una delícia tenir-los d'espectadors, de jutges i d'aprenents. Hem acabat tots amb el nas pintat de vermell i jo cap de la "tribu", la única forma d'aconseguir que no em tapessin la llum.
  Ha estat un plaer aprofitar l'ocasió (mentre responia a interessants preguntes de tota mena) per intentar encendre alguna llumeta i que perdessin la por a fer el que veien dificilíssim. Els he dit que fa molt temps que m'hi dedico, però el que més he fet servir ha estat la goma d’esborrar: "Només equivocant-se s’aprèn".
    La monitora m'ha ajudat en la classe peripatètica d'avui...Una festa!


 
  A migdia m’he desplaçat al passatge de Mallofré on, des de la part a cel obert, he fet (també acompanyat d’espectadores) dues vistes a les dues entrades. Com em faltava temps la segona només l’he pogut deixar en esbós.      

          


 El sol ja lluïa de debò. Final de FESTA!!!

4 comentaris:

  1. Conozco muy bien estàs lugares, en el restaurant de la Paza de la Vila he comido
    en más de una ocasión.
    Abrazos

    ResponElimina

  2. Matí molt ben aprofitat, com és el teu costum, envers la teva habilitat,
    mostrar-nos els teus preciosos i precisos treballs.

    ResponElimina
  3. Joan Mª: quin tip de treballar i com vas destil.lar l'art a les teves obres. Molt bé col.lega

    ResponElimina
  4. Felicitats, Antoni, m'agraden molt els teus treballs, i aixó que el primer era un pla general molt complicat, però l'has resolt molt bé.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.